cami
| cami a întrebat:

Baieti, ce NU va place la o fata?
Dar ce va place?

Răspuns Câştigător
| SimpleSergio a răspuns:

Mai anna incearca de fapt sa ne spuna...ca ea e femeie!winking.deci cami reformuleaza intrebarea laughing) "Baieti, ce NU va place la o femeie big grinbig grin"
my opinion: nu-mi place : cand da dovada de incultura si prostie, nu-mi place cand nu e ingrijita mai bine zic ce-mi place happy
imi place sa stie sa vorbeasca...sa aiba bun simtz sa aiba caracter.sa ma simt bine si placut in preajma ei happy sa se intretina.atat igienic...cat si fizic big grin daca e nevoie...imi place sa fie stilata.imi place sa fie spontana...sigura pe ea...de incredere.imi place!happy atat...restul e cancan!laughing)

34 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Eu nu sunt baiat, dar cred ca baietilor nu le plac fetele cu accente de vedetisme, gelozie si orgoliu excesiv.In schimb apreciaza fetele cu simtul umorului, naturale, ingrijite, inteligente, sincere si fidele.

Anna
| Anna a răspuns:

Ce oameni suntetilaughing! M-am emotionat si eu si acum gata sariti toti pe mine. Voiam sa spun ca eu nu sunt baiat. Uofff!

cami
| cami explică:

@tukhey23 pe cuvant de directoare ca te cred... dar numai zi-miiiiiiihee hee

| want2bMajestic a răspuns:

Simplitatea cu care trateaza cateodata situatii serioase

| ioanaa a răspuns:

Eu cred ca Anna avrut sa spuna ca e fata si ce crede ea ca nu le place baietilor.

| moonY a răspuns:

Eu as vrea ca baietii sa ofere exact aceleasi lucruri pe care le asteapta
rolling on the floor

| Ben. a răspuns:

Nu-mi place ca e proasta si n-are simtul umorului.imi plac parul negru si picioarele lungi.

| greg a răspuns:

Frumusetea naturala, bunul simt si inteligenta, astea cred ca atrag orice barbat.

| anonim a răspuns:

Nu imi place ca vorbeste mult. ce imi place? restul. rolling on the floor

| anonim a răspuns:

Anna-dar de ce tineai tu cu tot dinadinsul sa ne spui ca nu esti baiat? s-a lasat impresia pe acest site ca ar exista si homosexuali, si iti era frica? rolling on the floor

| Dl.Inginer a răspuns:

Imi displac fetele isterice, care te cicalesc, cele care au o parere exagerat de buna despre ele si cele neingrijite
Imi plac fetele frumoase(natural), inteligente si cu simtul umorului

| tukhey23 a răspuns:

Chiar daca zic, ca NU imi place ceva. tot nu ma crezi laughing

| tukhey23 a răspuns:

Cami :pai mie la o fata nu imi plac urmatoarele lucruri:
-se cred ''buricul'' pamantului;
-vor sa fie tinute in puf;
-vor mereu bani, bani, bani;
-vor sa stea cu un baiat inteligent, chiar daca nu au neuroni destui, sa stie cine a fost:lincoln
-pentru. ele conteaza asp. unui baiat;
-se cred inegalabile;
-nu au multa cultura in cap;
-nu respecta oameni in varsta;
-nu cunosc cunvatul:multumesc;
-merg in cluburi, doar sa agate baieti cu bani;
-nu imi place ca unele au aere, nu imi place ca nu sunt sociabile, nu imi place ca nu stiu sa poarte o discutie;
-nu imi place. mentalitatea lor:de ''fiinte'' supreme;
-etc.Lista poate continua, dar daca spun... se supara multi. happy
Acum, ce imi place:
-imi place ca unele stiu sa se ditreze(gen pink);
-imi place ca sunt bune mame(gen mama);
-imi place ca unele cunosc cuvantul:respect;
-imi place ca unele, inca arata ca il iubeste pe d-zeu;
-imi place sa fiu iubit, de fete laughing, glm.
Cam atat, sper. ca ti-a placut ''rasp.'' meu, cu cateva atentii. pentru. fete:tot ce e jurul vostru, e pura fictiune. Voi sunteti niste unelte si trofee ale barbatilor. Judecati drepthappy

| inevitable a răspuns:

Betzii au prententzii fetele sa fie foarte ingrijite... o gramada de pretentiii dar ei ce ofera... ei vor totul gata fara nici un sprijin material!

| inteligenta a răspuns:

Buna,cred ca toti aveti un raspuns bun despre ce nu va place la o fata si ce nu si sper ca veti gasi toti o fata pe placul vostru asa cum va doriti. Suces!

| FearNoEvil a răspuns:

Nu-mi plac ingamfarea si proasta educatie. Daca mai imi vine ceva in minte te anunt laughing.
Ce-mi place: simtul umorului, inteligenta...

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Nu-mi plac fetele care isi bat joc de mine! Cele care se prefac, materialistele, si cele cu coeficient mic de inteligenta.

| gaby_6279 a răspuns:

Nu-mi place ca nu tace are gura mare e plictisitoare dar imi plac cum arat chiar si in timp de criza te inteleg in toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi place sa ma cicaleasca, imi plac multewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna: tu chiar crezi ca noi nu ne-am prins ca nu esti fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna vorbesti serios? Nu esti fata? Dovedeste rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro: fata-i fata pana fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna....nu esti fata?rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mii de scuze! I-a iesit si fetei un porumbel, si eu, gata, sanctionez. Mii de scuze! Asta-i meteahna mea! Anna chiar e o fata! Buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai mai Anna ca esti printre prieteni, cum sa te emotionezi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-emi place la o fata sa fie foarte ingrijita...sa aiba un corp foarte atractiv sa ma simt bine in preajma eii sa ma alinte tot timpul si sa fi-e brunetzica cu ochi verzi verzi...big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place baietii care -nu stie sa zica ceea ce vrea
-cred ca o fata ii ca si un trofeu sau o poza pe care poti sa o schimbi cand se invecheste
-care este monoton
-care nu gandesc inainte de a spune ceva
-care cred ca toate fetele sunt inculte
- nu imi plac baieti care considera un,, Te iubesc" sincer intr-un,, Vezi ca am ramas fara bani"
-si nu imi plac baietii (daca li se poate spune asa) vor doar sex si daca nu li se ofera te lasa cu ochii in soare
aaaa si era sa uit cei care nu au pic de logica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi plac la unele femei ca nu vor sa se sarute si imi place sa fie buna femeia ca sa facem dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai baietii a persoana e frumoasa in felul ei. Nu intodeauna toate persoanele contempleaza la perfectiune, pentru ca perfectiunea nu exista ea de dobandeaza prin experientele vietii. Nu s-a nascut nimeni invatat. Toate se invata la momentul potrivit. Cred ca majoritatea fetelor stiu sa se ingrijeasca sa aiba grije de corpul pentru ca nu neaparat pentru un baiat se ingrijesc ci pentru ele. stiu ca nu sunt baiat dar totusi nu judecati o persoana la prima infatisare, nu se stie niciodata ce stie. pup

Întrebări similare