Pana si colegii au observat asta. De fiecare data cand spun eu ceva ea trebuie sa comenteze. De exemplu azi  mi-a zis un coleg "  Anu' asta facem banchetul vineri 13
 Pana si colegii au observat asta. De fiecare data cand spun eu ceva ea trebuie sa comenteze. De exemplu azi  mi-a zis un coleg "  Anu' asta facem banchetul vineri 13 " [stiind ca eu sunt nascuta pe 13] si eu : " taci maa
" [stiind ca eu sunt nascuta pe 13] si eu : " taci maa " si ea " Hai sa ne cacam pe noi ca sunem nascute pe 13.  " Cand ies cu cele de a 9a incepe sa comenteze ca de ce stau eu cu ele,  ea pe toti ii barfeste, se crede mai desteapta ca toti.
" si ea " Hai sa ne cacam pe noi ca sunem nascute pe 13.  " Cand ies cu cele de a 9a incepe sa comenteze ca de ce stau eu cu ele,  ea pe toti ii barfeste, se crede mai desteapta ca toti.
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Este FOARTE invidioasa  . De obicei persoanele de genul asta sunt invidioase si calca pe oricine in picioare
. De obicei persoanele de genul asta sunt invidioase si calca pe oricine in picioare . Dar, tu raspunde-i cu aceeasi moneda
. Dar, tu raspunde-i cu aceeasi moneda . Da-i replici bune [ cand zice : ' De ce se uita astia la tine ' tu ii spui ' Ca sunt frumoasa pisii
. Da-i replici bune [ cand zice : ' De ce se uita astia la tine ' tu ii spui ' Ca sunt frumoasa pisii ' / sau ' Esti grasa :p ', tu : ' Iti trebuie ochelari iubire
 ' / sau ' Esti grasa :p ', tu : ' Iti trebuie ochelari iubire  . Asa nu o sa iti mai vad chipul asta de muma padurii mereu
. Asa nu o sa iti mai vad chipul asta de muma padurii mereu . '
. ' 
Tre' sa ai TUPEU!
Raspunde-i si tu, bine dar sa nu o injuri sau ceva [ nu te cobori la mintea unei proaste  ].
 ].
Succes; o3!

Pai in primul rand nu o baga in seama ca e geloasa, si in al doilea rand lasa-o sa vorbeasca cat vrea si daca mai comenteaza comenteaza si tu la vorbele ei ok?