| SnowKat a întrebat:

Buna alltongue cine stie sa-mi spuna ce-nseamna pentru el iubirea?big grin tongue :*

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey! Inseamna sa-ti pese si de altcineva in afara de tine.
Sunt mai multe tipuri de iubire. Cum asa? Pai este si iubirea fata de parinti si cea fata de o anumita persoana care te intelege si are aceleasi opinii si interese ca si tine.
Cam atat...
Concluzia este ca iubirea este pentru mine un fel de condiment al vietii.
Atunci cand esti mic iti iubesti parintii, tii la ei pentru ca si ei tin la tine si toate cele. In tinerete gasesti o persoana speciala si iubirea capata oarecum un alt sens, ai alte planuri cu viata ta...Acest tip de iubire fiind oarecum cel in care ai fi dispus sa faci orice pentru acea persoana care te completeaza. (Parerea mea...)
La batranete iti iubesti nepotii si urmasii si deja incepi sa realizezi ca iubirea a fost oarecum un condiment al vietii. Fara ea lumea ar fi monotona, oarecum insipida.
Este doar parerea mea!
Succes!

-Blytz-

5 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Iubirea e o notiune inventata de evrei ca sa **** fara bani.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Nu știu dacă poate fi descrisă. Sincer, e un sentiment foarte frumos.dar depinde și perioada în care îl trăiești.
Oricum pentru fiecare înseamnă ceva pentru că suntem diferiți.
Sper că te-am lămurit.
O seară plăcută

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic.

| IonutCG90 a răspuns:

Bună. Păi Iubirea este lumină, căldură(nu excesivă ci suficientă să te scape de îngheț), înseamnă prietenie sinceră, loialitate... înseamnă cam totulhappy E o vorbă biblică, sună cam așa" Dumnezeu este Iubire" happy.