| loryys a întrebat:

am 13 ani si am 53 de kg cum fac sa zlabesc sa am 45? ajutorrrrrrrrrrrr...plzz.fundita

Răspuns Câştigător
| niko_7262 a răspuns:

Dar inaltimea? Intr-adevar ai cam multe kg la varsta aceasta. Daca ai 1.50 atunci e normal sa ai in jur de 45 de kg. Sfatul meu este sa faci ff mult sport. Trezeste-te devreme la 7-8 si du-te la alergat. Alearga 2-3 km, sau chiar mai putin la inceput. Lucreaza-ti abdomenul cu abdomene, fa genoflexiuni pentru. picioare si incearca si ceva flotari.
Mananca regulat, cel putin 3 mese pe zi, desi normal ar fi 5. Nu manca sa te saturi, mananca putin, bea 2 litri de apa pe zi daca ai si lamaie ar fi si mai bine. Redu din dulciuri, mezeluri, branZeturi, mananca sanatos. Evita sarea si zaharul.Nu te infometa pentru ca o sa te imbolnavesti. Bea apa decat dupa ce te-ai ridicat de la masa, niciodata in timpul ei. Nu manca dupa 6 si reia exercitiile de sport seara. Aaa si in timpul zilei mai practic si mersul pe jos, ajuta.
O sa te simti mai bine.

3 răspunsuri:
| heartslow a răspuns:

Poti sa incepi, facandu-ti un program pentru tine. Adica in program sa ai niste mese ale zilei cat mai putine, 3 adica, si in acestea sa mananci fructe,legume, preparate pe baza de peste (asta e un inlocuitor foarte sanatos pentru peste sa stii big grin),spanac,si incearca sa faci mult sport pentru ca daca mananci putin si sanatos asta nu e de ajuns.
Sport insemnand :abdomene, genoflexiuni, rotiri de bazin, in sfarsit exerciti pentru majoritatea oaselor din corp.
Sper ca ti-am fost de ajutor big grin funda>?

| D0zzz a răspuns:

Nu te pune pe curi de slabire, este foarte periculos, in special la varsta ta. Mananca multe fructe si legume, mai mult mancare gatita, redu grasimile si dulciurile si fa mult sport. Oricum, multe vor veni de la sine pentru ca esti in crestere.

| Alecsutzaa a răspuns:

Poi Fa ff mult sport,mananca sanatos fara grasimi, prea mult zahar sare, consuma multa apa...etc.

Întrebări similare