| StaRmAgiC a întrebat:

Am ajuns intr-o stare super proasta.

Nici nu mai stiu in cine sa am incredere.

Aveam un "prieten foarte bun" care dupe ce ne-am certat si-a dat arama pe fata.Tot ce-am vorbit cat am fost prieteni le-a spus la colegii mei(chiar si lucruri care nu le mai spuneam la nimeni)sadspunand si ca se saturase de mine ca il plictiseam si il enervam. Iar fostul la care tineam mi-a intors spatele pentru el de parca as fii fost un nimeni. Majoritatea fetelor au ceva cu mine.

Nu pot avea o prietena pentru ca toate ma fac tarfa si alte chestii ca le fur barbatul sau astea.
Desi cel mai mult am stat cu un baiat doua lunii, am 20 de ani si ink sunt virgina.Intr-adevar ma imbrac putin provocator(pentru ca imi place)dar asta nu inseamna ca fur iubitii altora sau sunt vreo panarama.Dejii multi ma catalogheaza asasad bine ca stau si intr-un cartier rau famat dar chiar nu mai exista respect. Iar fetele sunt asa disperate si ma ameninta desii nu am nici o treaba cu toate ca am ajutat tot eu pic de proasta si ma aleg cu amenintari.

Nu mai stiu ce sa fac sunt intr-o situatie disperata.

Nu inteleg de ce toti oamenii ma vad ca pe o intrusa, panarama un nimeni?

Poate ca arat ok dar sunt alte fete care arata la fel de bine poate chiar si mai si.

Ele cum nu au ajuns in postura mea? ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Tipele alea carora le e teama de fetele imbracate provocator sunt niste frustrate si disperate de viata. Daca vrea sa te insele, te inseala inainte sa iasa de pe usa. Fetele sunt niste animale ciudate.Prefer sa le tin la distanta inainte sa ma muste.Cat despre prieteni,"daca nu mai sunt interese drumurile se separa". Cand unul nu mai imparte, relatia e terminata.Cum esti, cum nu esti nu trebuie sa ii explici nimanuiwinking

3 răspunsuri:
| FreakyFred a răspuns:

Totul tine de anturaj (nu de serialul ala ci de asa-zisi prieteni). in rest iti vei gasi pe cineva care sa te inteleaga la un moment dat (parerea mea). oricum, te-ai gandit vreodata ca ar putea fi problema ta si tu poate nu iti dai seama? poate ai facut ceva naspa in trecut sau ceva de genul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de azi putini iti mai pot fi prieteni adevarati.ai grija cu cine te imprietenesti, ca nu toti iti merita increderea.
Nu inteleg de ce te vad ca pe o intrusa, dar incearca sa nu le mai acorzi atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii uneori pot fi cei mai temuti dusmani, cu toate astea sunt si cateva persoane in toata lumea asta depravata in care poti avea incredere, trebuie doar sa cauti si sa inveti din esecuri
cat despre tipele alea, sigur sunt geloase pe tine, pentru ca altfel nu te-ar vedea ca pe o 'amenintare'