anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi! Cred ca sunt in depresie, o depresie care ma distruge de ani buni.In timpul liceului, am fost o eleva foarte buna, am luat mereu premii la concursuri si olimpiade, am facut si sport, iar in ultimul an am avut nesansa sa pic la facultatea la care imi doream cu ardoare sa intru si pentru care ma pregatisem intens.Am fost prima de la respinsi.M-am pus cu greu pe picioare si am mers la o alta facultate buna, dar care nu ma incat de loc.Ma duc mereu cu scarba la ea sau nu ma duc.Nu pot sa ma concentrez la nimic, nu pot sa ma bucur de nimic.Pe langa asta, dupa admitere mama mea a gasit de cuviinta sa imi spun ca are cancer.Asta m-a distrus si mai mult.Prietenul meu s-a despartit de mine la cateva zile dupa ce am aflat despre mama, in loc sa fie langa mine.Am suferit enorm, plangeam nopti intregi fara sa stie nimeni.Ma consider o ratata si o distrusa.De cand el s-a despartit de mine, am inceput sa am tot felul de relatii scurte,, doar aventuri.Stiu ca nu e bine, dar parca nu mai pot sa ma pun pe picioare.El avrut sa ne impacam, dar nu stiu cat era de serios.Il iubesc foarte mult, dar cum ar fi ca o fata intrata la o facultate buna, cu bursa de merit, sa se afiseze cu un tigan care nici macar nu are liceul terminat? Poate ca ma veti judeca unii, dar poate imi veti da si sfaturi bune! Please Help!

Răspuns Câştigător
| peperonies a răspuns:

Lasa tiganu.

https://www.youtube.com/watch?v=OsB2wtH24D8

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Asteapta si nu te impacienta, deoarece pana la urma iti vei pe cineva cel putin de conditia ta. Incearca pe cat posibil sa-ti traiesti viata. Ar fi pacat sa-ti irosesti tineretea si ulterior viata alaturi de un paria al societatii. Trezeste-te... pana nu va fi prea tarziu.

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Eu consider ca nu e sfârșitul dacă nu ti-a primit la facultatea care doreai,acum încerca să te uiți la facultatea în care înveți ca la cea pe care ti-o doreai și o să vezi ca dacă o să vezi lumea cu bunătate și lucruri bune o să ți se întîmpla. Dacă mamă are cancer e grav, dar mai devreme sau mai tîrziu tot nu ar fi fost lingă tine, știu ca e mama și doare, dar încerca să petreci cu ea mult timp cit încă mai este în viață, petrece chiar și ultima clipă cu ea.Despre fostul prieten eu cred ca nu te merită, eu ti-as spune să îl uiți, poate ca dacă te iubea și nu te lăsa la nevoie nu conta ca este țigan și nu are liceul terminat, dar așa eu cred ca nu e de nasul tău. Încerca să ei o pauză de la relații, și vei începe o relație doar atunci cînd vei găsi o persoană potrivita și vei fi și tu pregătită sufletește.