Asteapta si nu te impacienta, deoarece pana la urma iti vei pe cineva cel putin de conditia ta. Incearca pe cat posibil sa-ti traiesti viata. Ar fi pacat sa-ti irosesti tineretea si ulterior viata alaturi de un paria al societatii. Trezeste-te... pana nu va fi prea tarziu.
Eu consider ca nu e sfârșitul dacă nu ti-a primit la facultatea care doreai,acum încerca să te uiți la facultatea în care înveți ca la cea pe care ti-o doreai și o să vezi ca dacă o să vezi lumea cu bunătate și lucruri bune o să ți se întîmpla. Dacă mamă are cancer e grav, dar mai devreme sau mai tîrziu tot nu ar fi fost lingă tine, știu ca e mama și doare, dar încerca să petreci cu ea mult timp cit încă mai este în viață, petrece chiar și ultima clipă cu ea.Despre fostul prieten eu cred ca nu te merită, eu ti-as spune să îl uiți, poate ca dacă te iubea și nu te lăsa la nevoie nu conta ca este țigan și nu are liceul terminat, dar așa eu cred ca nu e de nasul tău. Încerca să ei o pauză de la relații, și vei începe o relație doar atunci cînd vei găsi o persoană potrivita și vei fi și tu pregătită sufletește.