| SunshineSunrise a întrebat:

Bună am o întrebare! straight face
Dacă rămân repetenta anul asta, in octombrie nu ma pot angaja la ceva gen KFC, make-up etc? am nevoie de bani o perioada scurta.

Dacă rămân repetenta nu ma mai angajează nimeni?

Pana mea simt ca mor, nu o sa ma creadă nimeni ca profesoara nu a vrut sa îmi corecteze lucrările și mi-a pus în aceeași zi patru de 2 pe primul și trei de 2 pe al doilea straight face pe viitor nu o sa ma mai pot angaja? dacă fac o facultate nu o sa ma pot după facultate sa ma fac psiholog din cauza repetentiei?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scrie nicaieri ca daca te lasi de scoala stii sa faci burgeri. Nici macar la KFC nu ajungi. E doar un mit.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Daca renunti la scoala acum, nu vei avea nici un viitor, ca nu se uita nimeni la cei incapabili sa-si termine macar 12 ani de liceu.
cat despre facultate, este practic imposibil sa jungi aoclo, pentru ca la facultate te inscrii cu Dimploma de BAC in mana, fara de care, nu ai cum sa ajungi la vreo facultate din tara sau din lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu te cred.
Ai corigență în toamnă, ia-o.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man poti sa te angajezi nu trebuie educatie ca sa servesti lumea ca doar angajeaza si elevi part time e la fel daca nu ai luat nimic eu zic sa incerci ca daca nu incerci nu te angajezi sti cum se spune dai inainte cu tupeui

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Part-time-ul si elevii nu au nimic relevant cu intrebarea. Daca ai o varsta, nu ai bac, nu nimic, nu te vor baga in seama.
Macar 12 clase sa fi avut si niste cursuri facute. Daca va da inainte cu tupeu, la cum evolueaza lumea de rapid, il vor baga la puscarie.

| alexandru0sorin a răspuns (pentru anonim_4396):

Man cum sa nu aibe elevii legatura cu intrebarea cand persoana care ne pune intrebarea este actualmente un ELEV? si va ramane repetent? ce nu are legatura cu intrebarea e ce vorbesti tu prietene te rog sa citesti mai atent ca irosesti aici timpul tuturor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Scuze. Sunt 2 intrebari similare si am raspuns din greseala la asta, crezand ca e cealalta, cand am vazut notificarea.

| alexandru0sorin a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteleg man. scuze daca am fost prea dur. fi mai atent pe vitor :p