Buna! După cate am citit mai sus, am o intrebare. In ce situatie ai ajuns sa ai acest handicap? Adică daca e in urma unui accident... eu stiu... de masina, se intelege foarte bine reactia părinților tai. Gândeste.te ca dupa ce s-a intamplat o data, le e frica. Teama ca te vor pierde. Motivul pentru care sunt asa protectori. Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu ei calm o data, la modul te asezi la masa si.i rogi sa se aseza si ei ca ai ceva de discutat. Sa le spui ca ii iubesti, apreciezi cat vor sa te protejeze, dar ti.Ai dori măcar putina independența. Ca nu vei putea toata viața sa depinzi de ei si ai vrea sa vezi cum e si pe cont propriu. Doar nu vrei sa te desprinzi de tot de ei. Spune.le. iar la sfarsit, propune.le sa te lase cate putin. Spre exemplu, spune.le sa te lase măcar sa începi sa te plimbi cate jumatate de ora singura printr.un parc apropiat. Sau daca poți du.te zace, douăzeci minute pana la magazin sa cumperi ceva pentru casa. Daca le vei spune ca vrei sa fi independenta, se poate sa reacționeze urat, nevrând sa.Ti dea drumul. Dar trebuie si tu sa recunosti ca te ajuta mult si tot ce au facut a fost pentru a te proteja. Incearca sa o iei cu pasi mici. Cate zece minute afara azi, maine, pana la magazin. Si asa usor usor se vor relaxa si ei. Vor prinde incredere ca te descurci. Incearca sa iesi afara asa cum vrei dar fara sa iesi prea mult din zona lor de confort si protectie. Spre exemplu prima data cand mergi pana in parc, cheamă.Ti cei doi prieteni si iesi cu ei, spunându.le si părinților. Ei nu vor decat sa te protejeze. Nu cred ca si.au dat seama ca exagerează putin.
Am luat infectie din spital
Eu stau cu mama si am mai multi frati 9 tata a murit cand aveam 6 ani
Mersi mult pentru raspuns
Iti urez sucess. Ma bucur daca ti.Am putut fi de ajutor. Si sper ca lucrurile sa meargă bine de acum inainte.
Am sa iti scriu mai multe despre mine saptamana viitoare. mersi de sfaturi o zi frumoasa
Ca sa ma intelegi mai bine sa iti dai un sfat. o zi frumoasa grija de tine
Apropa ma cheama andra am 23 de ani sunt din aiud judetu alba. am sa iti scriu in privat saptamana viitoare mai multe sa imi dai un sfat. de iesit ai mei nu pot sa mint sa zic ca ma tin in casa anul trecut am fost in Grecia. acum in 26 luna asta merg in Turcia in antalya in vacanta. doar ca m-am saturat sa fiu cu ei is exagerati... am sa iti scriu saptamana viitoare intr-o zi inainte sa plec mai multe in privat. mersii ca m-am ascultat sa ai o zi frumoasa pupic grija de tine, si sanatate
Hei! Numele meu e teodora. Poți sa-mi spui teo. Cât despre mesaj poți sa-mi trimiți oricand. Cum il vad iti răspund.
Imi pare bine. cati ani ai?
Fac 18 in iulie
Eu fac 23 in 22 iulie esti rac? multi inainte