Humz, pentru ca soarele a intrat in nori si vine toamna? Poate sunt lacrimi de fericire si nu de tristete. Poate simti energia negativa care te inconjoara si te apasa.Pot fi multiple motive, inclusiv o simpla descarcare emotionala. Poate esti prea mica pentru cat de mari sunt trairile tale, si doar le faci loc in felul acesta Nu cred totusi ca plangi fara sa te gandesti la nimic, sau sa vezi/faci ceva care iti cauzeaza amintiri si sentimente. Poti consulta un psiholog, desi nu mi se pare nimic in neregula cu tine, poate doar o usoara hipersensibilitate emotionala.
Nu stiu, dar am un sentiment ciudat, simt ca se va intampla ceva rau.
Desi nu este exclus acest lucru, deoarece exista un foarte mic procentaj de persoane care pot simti energetic evenimente ce vor urma, nu cred ca este si cazul tau. Poate fi doar o grija inutila, tocmai pentru ca toate merg "prea" bine. Uneori, desi pare ciudat, cand totul merge prea bine, ne dorim si partea opusa pentru ca avem nevoie de echilibru. Poate ai nevoie de o schimbare in viata ta, incearca sa faci ceva nou si palpitant, te va ajuta cu siguranta. Daca chiar se va intampla ceva rau, lasand la o parte partea neplacuta, vei avea bucuria ca esti cu adevarat speciala Bleh, nimic nu este bun sau rau in viata asta, conteaza doar cum privim noi lucrurile.
Multumesc.