Simplu, la curs merge tot anul ca de aia se tine in amfiteatre cu peste 100 locuri.
Seminariile si laboratoarele unde pui in practica sau aprofundezi ce ai facut la curs nu vor incapea 100 de oameni asa ca se impart pe grupe de 20-30 depinde de facultate
Bună la facultate ai cursuri si seminarii ( uneori cu profesori diferiți asta depinde de curs/ facultate), cursul se tine intr-un amfiteatru ( sau o sala mai mare ) unde vin toate grupele ( adica toti elevii de la facultatea respectivă, din anul 1) la seminar mergi doar cu grupa ta, cam cum erai in liceu cu clasa ( la seminar mergi să aprofundezi, să discuți, să întrebi ce nu ai inteles la curs ). Cum ai perioada tezelor la liceu, la facultate ai sesiunea unde ai 6-8examene ( depinde de facultatea la care ai intrat) pentru a trece examenul iti trebuie 5 ( sfântul 5) iar dacă ai sub 5 ai restanță ( un fel de corigență plătită). Ca sfat: mergi la cursuri! Si i-ati notițe! ( dacă nu vrei sa alergi ca prostu, după cursuri si după să citești si sa vezi ca nu ai înteles nimic). Înainte de sesiune ai o perioadă de presesiune, adică tu ai examen la psihologie si mergi in presesiune să il dai si iei 8 ( asa-i la mine) ai posibilitatea sa nu mai dai examenul respectiv in sesiune. Asta depinde de facultatea la care ai intrat. Si inca un sfat, distrează- te şi fa-ti prieteni noi.
La ce facultate esti?
Am uitat de momentul acela in care te uiți ca la masini străine la orar, plus alergatul prin facultate ca de, nu ai cursurile si seminariile la acelasi etaj, 10 minute pauză. 2 ore cursul... ( asta depinde de facultate)
Ahm. nu te supara, ai de gand sa-mi raspunzi la intrebare?
Contabilitate si informatica
Nu pe tine te-am intrebat...
anonimeea întreabă:
Cristian2026 întreabă: