| Lorenik a întrebat:

Dati-mi si mie niste porecle pentru. prietenul meu. Il cheama Gabriel, are ochii verzi, e simpatic. Cele mai multe si mai faine primesc fundita iar restul vot! Multumesc mult! Va pup!

Răspuns Câştigător
| Bellynda a răspuns:

Pui.suna fain,o aud toata ziua pe gagik lu frate miu ca i spune asa big grin,depinde cum ti se pare tie happy daca are fata de fioros,nu prea merge pui,trebuie tu sa i gasesti ceva,daca vrei sa l alinti, sau un diminutiv de la numele lui, depinde ce simti...eu de ex la al meu ii spun,darling,honey,etc in engleza,ii place si tot timpul zambeste cand scot cate una laughing eu stau la paris si in franceza nu prea suna fain,aici prietenii toti isi gasesc nume ciudate,mie imi spun Bellynda, cand mai glumesc cu al meu ii spun brad pitt laughing si asa prietenii ma strigau angelina si pe el brad, tot timpul ne distram pe tema asta...si tu poti sa i gasesti un nume depinde de tine cum il vezi pe el big grin, daca ti cunosteam prietenul sigur ii gaseam o porecla

7 răspunsuri:
| kryss99 a răspuns:

Gaby

Răspuns utilizator avertizat
| Criiiiiiiis a răspuns:

Gabriel thinking
Gabi`
Bebel`
Daca e iubitu`tau poti sa-i zici :
Puisor
Pufulete
Pufarin`
N`am ideii laughing

| xAvrilx a răspuns:

Porecle:
1.Gaby
2.Gabitsu'
3.Gy
4.Gabzy
5.Gab
6.Gheby
7.Geby
8.G`bits
9.Guby
Nu mai stiiiulaughing

| BoboooBubuuu a răspuns:

Gabitza
Gaby
Gab
Gabu mic
Ghem
Gabritza
Gabrix

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bughy, honeyy, baby nu stiu doar tie iubit nu? gabitzu, gaby, brawdy dai fndita plz nu am niciunastraight face

| Lollάღ a răspuns:

Gaby
GabyTtzu
TtzuTtzu
Rye
Ryel
Gab
Verzuyul
Gaverzi
GanduTtz
Gabell
GabelluTtzu