| Alëxąndŕą a întrebat:

Bună de ce când văd băiatul care îm place am sentimente şi când incercam acum sa îm spun sentimentele le-am uitat cum? Dau fundită
Adică când stau langă el s-au, îl văd vine asa deodată că îm place de el adică si acum îm place dar, vreau sa spun că nu le pot descrie si când sunt lângă el pot sa descriu fară probleme. Ps nu mă prea pricep sa pun semnele la calcualtor trebie sa trimit intrebarea repede vine mama

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

laughingVine mama ta si te bate ca stai la calculator?smugSuper, meriti!
La ce limbaj ai (si la ce fite ) eu te-as bate incontinuu!(Oricum probabil in viata reala, oamenii nici nu stiu ca existi, dar pe internet te crezi "jmekera")batting eyelashesEsti o mica mincinoasa.Macar recunoaste ca tu nu stii sa scrii deloc, nici pe calculator, nici pe caiet.
Referitor la problema ta: Probabil nu esti capabila sa te exteriorizezi.Incearca sa vorbesti mai intai cu acel baiat lucruri generale, ca sa prinzi incredere in fortele propii. Dupa ce o sa va apropiati, o sa ii poti marturisi sentimentele.
batting eyelashesOricum, la 11 ani nu exista dragoste.Se vede ca esti preocupata cu alte lucruri ("iubirea", instrumentele baietilor) si lasi scoala pe planul secund.Eu zic sa iti stabilesti prioritatile.

4 răspunsuri:
| MEMO a răspuns:

thinking asta e o problema psihologica nu-ti poti controla emotiile

| micurutza2005 a răspuns:

Mai da nu incetezi deloc sa scrii indescifrabil si nu ai de gand sa inveti sa scrii corect cum ai atata timp sa stai pe calc. la orice ora nu inteleg.cati ani ai tu daca nu te superi? de nu stii ce simti si cum sa o spui cuiva. mai lasa-ne naibi cu prostiile tale ca numai tu esti pe calc.de cum il deschid deja m-am saturat de intrebarile tale stupide si lipsite de logica esti proasta rau ia si invata romana si vezi de scoala nu de atatea prostii de care te tii acum cum poti fi asa inculta sa nu ai habar de nimic si nimeni nu vede sa te corecteze din familie nu inteleg. da oricum mai termina sa ne stresezi cu metixul tau si alte prostii asta e un site unde ajuti oameni cu probleme nu cu prostii de ale talelaughing

| TiMan a răspuns:

rolling on the floor doamnee nu am inteles mai nimic din ce ai scris, doar partea cu vine mama. ok pai... ce ai tu se cheama dragostestraight face e o boala grava, contagioasa care e face sa-ti pierzi mintile. Fato, cel mai bine e sa-i spui ce simti daca zici ca langa el poti vorbi deschisbig grin

| miky_5800 a răspuns:

Da, exact trebuie sa-i spui ce simti atunci cand simti adica atuci cand esti langa el sau cand te simti tu pregatitawinking