Si eu urasc asta la familia mea. o adunatura de lenesi! ![]()
De ce nu le spui alor tai sa mergeti la iarba verde, sa va plimbati, mergeti prin parc. Sau un gratar, in aer liber e f bine, te incarca.
Te poti uita la o comedie sau un film. filmele te fac mereu sa uiti supararea.
Puteti juca niste jocuri de familie, poate nu aveti cine stie ce, doar remi sau carti e imposibil sa n aveti.
Antreneaza i intr o discutie interesanta. ce subiect iti place tie.
Suna niste prieteni si mergi cu ei.
Sau. de ce nu, culca te si tu ![]()
somnul te scapa de riduri![]()
Un... Paste fericit iti doresc!
De Paste nu este o atmosfera moarta,dimpotriva, pentru noi credinciosii, este un motiv de mare bucurie ca Mantuietorul nostru a inviat.Mergem la biserica, petrcem impreuna cu cei dragi.Ai putea citi, ies cu prietenii etc
Un gratar toata noaptea :X
cu prietenii sau askulti muzica :X sau te duci la biserica
a2a zi gratar cu prieteni de familie; x dansezi petreci :X marfaa eu de aia astept
Gluma: Sparge oua. Serios: Poti sa iesi la un film cu familia sau cu prietenii(la cinema). Sa te duci in oras sa bei un suc sau sa mananci cu prietenii. Mai viziteaza cate o ruda, sau cheama in vizita. Daca stai undeva la munte o drumetie nu ar strica( nu la altitudini mari bineinteles). Poti sa mergi la piscina cu familia( vreau sa zic ca nu trebuie sa ai piscina, du-te la un parc acvatic de distractii). Un joc in aer liber nu strica(ex: betminton- nu stiu exact cum se scrie, fotbal, volei, baschet, sau pur si simplu alearga pana obosesti intr-un joc ca prinsea etc.) Orice ai alege fa pe cat posibil sa ai un Paste Fericit!
Eu zic ca ai putea sa compui si sa trimiti SMS-uri amuzante prietenilor sau rudelor.De altfel ai putea sa joci feste legate de oua.
Dar ca sa te amuzi: http://alice.protv.ro/video-pastele-tau/21047/pagina-25.html
Funda:o3?
BgcGeo întreabă: