| Râmăăă a întrebat:

dragii mei! A trecut 5 zile de la acest incident, dar m-am decis sa cer un mic ajutor din partea voastrastraight face. Cunoasteti genul de prieteni COPY/PASTE? Ei bine, eu o sa vi "prezint". Prietena mea, care de fapt nu se poate numi prietena, ANA, fiind ea, m-a chemat la ziua ei. Evident, eu am fost, normal, nu puteam rata o astfel de petrecere! Ea este rockarita, ca si mine, desi mi se pare ciudat rauuuu ceea ce am vazut la ziua ei de nastere. Toti cei ce erau acolo erau manelisti, fani justin bieber(numai specific de ce am scris asa, pentru ca toate fanele lui imi vor da RAPORT) ETC, persoane ciudata rau.In fine, am trecut peste aceste persoane. Cand a fost sa imi puna un CD cu muzica Phoneix si Nirvana, erau de fapt pe CD florin salam si nicolae guta laughing. Voi credeti ca. prietena mea Ana, a bagat acest CD cu manele in PC-ul ei doar ca sa se simta bine acei manelisti? Eu acum o cred o "prietena" COPY/PASTE. Inainte ea asculta numai si numai ROCK!
Pareri big grin?

5 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

Mhm,as avea o vaga ideea.Listen to me.
Ea este rockerita,okay,pana aici stim toti.Dar probabil a bagat acel CD cu manele ca sa se simta bine si acei manelisti,pentru ca sincer,daca ai invitatii calora le plac manelele(sau care le plac si manelele) nu este bine sa nu pui deloc,si sa pui toate genurile de muzica exceptie manele(nu e un gen de muzica,dar o luam teoretic,se canta,deci ar fi muzica,cica). Toti care vor citi acest raspuns imi vor da stupid, dar nu ma intereseaza, punctul meu de vedere e al meu.In primul rand,si mie imi place Rock-ul,este genul meu de muzica favorit,imi mai place si Rap-ul,il ascult pe Eminem si mi se pare extraordinar tipul, dar lasand deoparte faptul ca Eminem e un geniu, imi continui opinia.Recunosc,pe la petreceri merge si o manea,dar depinde si de gusturi acum,sunt uni oameni(prietena ta,Ana, de exemplu) care pune astfel de muzica ca sa nu se simta si ceilalti prost, mi se pare oarecum logic.Adica tu daca ai fi la o petrecere,si s-ar pune numai Rap,si ar mai fi cativa rockeri, nu te-ai intreba,, mai dar de ce nu a pus si o melodie 2 rock,ca suntem si noi aici, pe bune.", eu una asta m-as fi intrebat.Acum,am dat cu presupusul.Dar probabil prietena ta se incadreaza in genul acela de persoane care vrea sa fie placuta de toti(din moment ce a pus manele si zici ca era rockerita,dar nu am de unde sa stiu,poate si acum este.we don't know what's in her mind). Urasc manele,nu le suport,sunt pur si simplu niste porcari fara mesaj, dar pe la o petrecere ti-am spus, te mai distreaza una.acum depinde cum privesti aceasta situatie.Adica e amuzant sa razi de prostia altoralaughing

| iza03zu a răspuns:

Buna...da nu stiu mi se pare ciudat...adica nu are voie sa asculte mai multe genuri de muzica acum daca ascult rock inseamna ca nu are voie sa ascute si alte melodii.de parca daca te duci la o petrecere se aculta numai rock se pun si alte melodii daca asa sunt prieteni ei si se simte bine cu ei nu ai cum sa o schimbi si ar trebui sa o intelegi.:*:*

| FallingRain a răspuns:

Ciudat.
Adica nu inteleg cum de o astfel de fata a ajuns in halul acesta.
In orice caz, nu spun ca daca omul este un cocalar nu trebuie sa fie suportat sau asa ceva, dar faza cu CD-ul a fost chiar ciudata. Adica nu inteleg, a spus ca pune Phoenix si Nirvana si pe CD era Florin Salam si Nicolae Guta?
Daca a facut asta, nu inseamna ca este o prietena mincinoasa sau COPY/PASTE cum spui tu, ci inseamna ca a devenit o cocalara si-i este rusine de oameni sa recunoasca acest lucru. Mai mult ca sigur ca atunci cand este singura asculta numai Roxana Printesa Ardealului si Romeo Fantastick, dar asta este alegerea ei. Am cateva experiente cu astfel de persoane, unele ciudate, iar unele chiar interesante, daca vrei sa mai vorbim scrie-mi ceva printr-un mesaj.
Cred ca in curand prietena ta va fi exact cum am spus eu. Va sta pe hol la scoala numai cu rromi si cu cocalari, le va tine partea lui Roxy Manelista si Marian Valorosu, se va ingrasa foarte mult si va incepe sa bata pe oricine indrazneste sa se ia de preferatii ei. Iar tu vei ramane sa te uiti cum vredoneaza "Am si bani si am valoare" gandindu-te ca uneori este bine sa eviti astfel de prietenii.
CIAO SI MAI VORBIM!

| NoGames a răspuns:

WOW! Stiu si eu multe persoane care fac anumite chesti doar ca sa impresioneze, dar cel mai rau e ca dupa nu-si mai revine sad si incep sa stea numai cu acele persoane. Poate-si revine, si poate a fost doar o chestie de moment, parerea mea big grin. Oricum nici eu nu suport manelele si mai ales pe justin BIBERON! (sa nu primesc nici un "stupid" pentru porecla data!) si de obicei ascult pop-rock si in special si-rock big grin.

| Analia_6281 a răspuns:

Nu stiu cum a facut asta ciudat...dar poate i-a fost rusine de ceilalti si le-au pus manele etc... De tine normal ca nu ii era rusine pentru ca esti prietena ei cea mai buna nu?