| BiancaDenisa11455243 a întrebat:

Buna,eu am 12 si o lunaaa, am citit acum ceva timp in cartea Stintelor Naturii ca de cand te nasti pana la 10 ani esti Copil si de la 10 pana la 14 Preadolescent si de la 14-18 Adolescent e adv nu? cred si eu ca e adv ca oamenii aia nu aveau niciun motin sa minta:Am scris Preadolescenta si Adolescenta si Copilarie ca foarte multa lume confunda Preadolescenta cu Adolescenta ceea ce e o mare diferenta happy

Răspuns Câştigător
| oOSaritaOo a răspuns:

Dap, e foarte adevărat, vei învăţa despre asta şi când vei fi mai mare. tongue Şi unii nici nu cred că ştiu de Preadolescenţă. laughing

| BiancaDenisa11455243 explică (pentru oOSaritaOo):

laughing)) stiu apropo vroiam sa te intreb ceva ca tot te-am declarat raspuns castigator in timpul preadolescenti eu am 12 ani poate sa-ti iasa pe frunte sau si pe obraji niste bubite rosii unele inca nu sau facut mari arata ca cosurile si sunt rosii happy

| oOSaritaOo a răspuns (pentru BiancaDenisa11455243):

Cred ca sunt cosuri alea... nu stiu, eu nu am avut asa ceva. Dar aproape orice chestii care iti apar pe fata se pot prevenii spalandu-te pe fata in fiecare seara cu apa si sapun, iar daca ai tenul mai sensibil, exista sapunuri speciale.

3 răspunsuri:
| Ralu23 a răspuns:

Tu vrei sa stii daca e adevarat? Da este adevarat si ii mai spune si pubertate.