| AnDee23 a întrebat:

eu am o fica 17 ani, ii place de un tip ce sa ii spuna?
pentru ca e inebunita dupa el!

10 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Pai daca are 17 ani e destul de maricica ca sa decida cum sa se descurce,ar trebui sa se apropie de el,sa intre in gasca lui,sa rada la glumele lui,sa se apropie de el!
La varsta asta cam asta ar trebui facut,si sa fie mereu pregatita pentru un revuz! Nu trebuie sa isi faca sperante si iluzii, pentru ca in cel mai rau caz ar putea face o depresie. Dragostea e un lucru foarte complicat, mai ales la adolescenta.\
Dupa ce s-a apropiat de el, ar trebui sa ii spuna ce sentimente are pentru el, e posibil ca si el sa aiba aceleasi sentimente pentru ea.Dar cum am mai spus, trebuie sa fie constienta ca s-ar putea ca totul sa aiba un sfarsit trist.

| Anonymus314 a răspuns:

Daca tu ai o fiica eu am un stranepot...

Ma rog...

Pai ce sa-i spuna? Ca il iubeste...

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Ca vrea sa iasa la un suc cu tipul sau daca e mai rusinoasa sa vorbeasca pe mess. acum vorbind chiar e fica ta? raised eyebrows

| simiy a răspuns:

Eu cred ca intrebarea asta e pusa de tine adica chiar tu esti fiica si nu sti ce sa-i spui tipului asa-i? Trebuie sa stim daca sunteti impreuna sau nu, daca vorbiti ca amici sau nu sau in ce relatie esti cu tipul altfel nu te putem ajuta cu raspunsuri. Cel mai simplu te duci la el si ii spui ca iti place si te autoinviti la un suc sau la o plimbare cu el.

| BissiBee a răspuns:

Buna! Pai vorbeste cu ea despre el. Spune-i sa aiba grija ce face, si sa nu se lase pacalita. Sfatuiesteo de bine si fii alaturi de ea! Spune-i sa nu faca nici un pas important daca nu e sigura! Si incearca sa vorbesti si cu 'tipul' acela.Vezi ce intentii are cu fiica ta.:*

Răspuns utilizator avertizat
| AnDee23 explică:

Da, chiar e fica mea, si mersi pentru sfatui

| LazyJohnny a răspuns:

Se scrie fiicahappy

| angelli a răspuns:

De ce nu ii dati d-stra un sfat? totusi ii sinteti mama...

| unknownn a răspuns (pentru angelli):

Lol,nu te-ai prins ca e vorba de ea aici, nu de fiica-salaughing?