| madaluhsha a întrebat:

Hey am o intrebare.De obicei pe mess cand zici "da" multi dintre dintre noi punem "dap, dapz, dam etc", bine si eu pun, dar de ce se adauga "p, pz, m". Adica ce e semnifica?thinking

Răspuns Câştigător
| Sἶrenἶa a răspuns:

Eoo scriu dapz big grinDDD pai.nu semnifika mai nimic da. ii mai mijto.decat s pui da simplu.winking sh unii mai pun ca s nu fie ca altii.oh go onj laughing)

16 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Nu semnifica nimic, sunt doar niste terminatii adaugate de cei ce utilizeaza messenger`ul, insa cuvantul respectiv are acelasi sens. Nu e neaparat o fita pentru ca se foloseste deshee hee.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Merzzic ptu funditsăbatting eyelashes :**

| Carlaaa a răspuns:

Eh... Noi cica pe mess incercam sa scurtam cuvintele scriind,, qvinte" in loc de,, cuvinte" si asa mai departe.
Dar nu realizam ca tot ce scurtam cu acel,, cu" punem la,, thu",,, Dwa",,, Dapz",,, dap" etc.
Eh. cica asa e mai pă trend.
Stii campania aia,, noi vorbim romaneste, nu r0m@ne$te "?
Eh, exact asta vor sa zica... ca ne-am stricat limba aceasta, dupa ce ca nu era de dinainte prea frumoasa.
Acum vorbim in argouri.
Numai sunt argouri comune...
Intelegem prescurtarea la,, pentru = pentru"...
Dar sincer. am o prietena care atunci cand da mesaje sau scrie pe mess, imi trebuie cam 20 de minute ca sa descifrez o fraza.
Si sunt cu adevarat frustrata de chestia asta...
Deci prin,, dapz" suntem mai pă trend.Intelegi?
Indiferent de ce fac altii, nu devenii ca ei!

| bluepuff a răspuns:

Nu semnifica nimic
face parte din noua limba : " messengereasca ". laughing

| Bianca18 a răspuns:

Cum au spus si ceilalti, nu semnifica nimic. Este limbajul de messenger. happy Si eu il foloseam, dar m-am dezobisnuit.

| Gosh. a răspuns:

Nu semnifica nimic deosebit.happy

| BicolorBell;x a răspuns:

Sa fii mai cool.
Dar am auzit ca "dap se pune cand pui si semnu tongue"
"dapz--> laughing "
" dam --> waiting, 8|"

| Brotacel a răspuns:

Buna!

E o limba mai noua messengereasca, nu semnifica nimic. Mai pun unii "nup","nop". nu e ceva special.

Pa, pa.

| n0name a răspuns:

Pailaughing madatongue stii bine ca abrevierea picatongue pentru ca e mai lung dap, dapz sau dam decat simplul datongue deci ramane varianta cea mai buna.sa nu scrie toata lumea da.ca ne plictisimlaughingeu una scriu de obicei dapzbig grin

| Matzaa a răspuns:

Multi le pun din amuzament.happy

| danielavinca a răspuns:

Pai nu inseamna nimic dar nu stiu cred ca toti punem astea pentru ca suna mai bine, dar atunci nu prea ne gandim ce inseamna si de ce punem! Fundita?

| roxana_1628 a răspuns:

Nu cred ca are nici o semnificatie multi dintre noi spunem asa sa fim mai "cool"winking...parerea mea

| Sowhat_2126 a răspuns:

De fapt "dap" inseamna"da pai.happy" dar majoritate cred ca inseamna pur si simplu"da"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prescurtări nu pot fi, pentru ca mai scurt e sa zici "da" decât "dap" dar dacă zici "da" e cu un aer de seriozitate însă un "dap" e mai copilăresc, mai alintat. Eu alta semnificație nu vad.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine unii mai spun duh, dah.
Poate asa le place.
Nu te-ai gandit?

| aaaaneeee a răspuns:

Semnifica inculturawinking