| Zapada890 a întrebat:

Bună lume, eu vreau sa merg la liceul tehnologic Valeriu Braniste din Lugoj, în caz de nu intru merg pe profesională…
Vă spun sincer mi-e puțin frică să merg acolo deoarece am auzit multe lucruri legat de liceul acela, profesorii sunt ok, dar copiii mă sperie pe mine. Acolo sunt cu anturaje, chestii mi-e frică să nu ajung ca ei, în caz dacă o persoană mi-ar cere taxă de protecție ce aș putea să fac ca să nu îmi mai ceară? Am o verișoara care e la profesională acolo și din prima zi i-a cerut un băiat taxa de protecție la ea a înțeles băiatul și nu i-a facut nimic, gen ea i-a zis să plece ca nu-i dă nimic dar la băieți e naspa rău ca iți iei bătaie și mi-e foarte frică. Ce sfat îmi dați direct?

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" în caz dacă o persoană mi-ar cere taxă de protecție ce aș putea să fac ca să nu îmi mai ceară?"

bărbate:
1 să vedem DACĂ intri acolo
2 să vedem DACĂ cineva te bagă in seamă ca pe vară-ta
3 să vedem DACĂ iți cere careva bani (vezi doamne: taxă de protecție)
4 DACĂ cei 3 dacă de mai sus sunt adevărați, ne mai scrii. Ok?

| Covrigxxl a răspuns:

Dacă îți cere cineva taxa de protecție îi bagi direct pumn la ficat. Din moment ce ai pus întrebarea asta înseamnă că ești prea fraier să bați pe cineva. Dacă nu poți să il bați unu la unu îți folosești creierul. Îi pui laxative în băutură și după sari cu bâta pe el.