anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Ma mint singura.
Imi zic ca nu o sa vina sfarsitul lumii sa stau linistita, imi zic ca nici o sa imi dau seama cat de repede o sa treaca timpul pana la momentul pe care il astept de mult(vara)si multe alte minciuni despre chestii poate chiar mai grave sau greu de crezut.
Dar cum sa fac sa ma si cred?!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @MeAndMe! În primul rând găsește-ți o ocupație, dacă nu-ți place să te plimbi, să ieși cu prietenii sau să te joci cu pisica ori cățelul, încearcă să faci voluntariat, să ajuți ce cineva, găsește o fundație care are nevoie de voluntari. Sunt convinsă că te vei simți mai bine, că vei avea un sentiment de mulțumire și... nu în ultimul rând nu te vei mai simți singură.
MAri succese, o zi cu zâmbet și gânduri limpezi!

5 răspunsuri:
| Ćřęøےίиąą a răspuns:

Incearca sa ai incredere in tinewinking
asa mi s`a intamplat si miesad
si eu mi-am zis in minte ca la cat au mintit astia nu mai cred deloc
decat cand o sa vrea dumnezeu si cand o sa fie.la alte chesti ati pui in gandu tau ca nu se va intampla sau vz tuwinking si incearca sa ai credina ca dac nu ai e uratsad uite eu am facut la fel si m-a ajutat crede-ma :* fundita?

| CautNume a răspuns:

Da.te intleg.dar ma gandesc daca vreau Dumnezeu sa murim curand?!?!laughinghappyrolling on the floor

| FunDa a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa te gandesti la asta! Decat Dumnezeu stie cand vine sfarsitul.in nici un caz oamenii! stai linistita :*

| Razvan_8378 a răspuns:

Fi u insutzi ca viata merge mai departe asa cum e si no poti schimba asa ca nu te mai mintii si revino la realitate big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricum nu vine! Sa sti c ain biblie scrie ca numai Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii (in niciun caz 2012).