| Florentina_Diana_2001 a întrebat:

Bună mă numesc Diana și am 15 ani și cam toată lumea îmi spune ca sunt prea copilăroasăsta Cum pot sa fac sa nu mai fiu așa Cum spun ei și sa mă matutizez?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce nu ai fi copilaroasa la 15 ani cand esti inca un copil?

| Nemessys a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi dupa gura altora. Daca vrei sa te maturizezi, ok, daca nu, tot e ok. Fi cum vrei tu nu cum vor altii. Daca prietenii tai nu te suporta pentru ca esti prea copilaroasa, atunci nu ar trebui sa te schimbi pentru ei. Ori te plac asa cum esti... ori nu te mai plac si gata. Oricum nu cred ca poti sa devii matura numai pentru ca asa vrei tu. Asta e un lucru care vine de la sine. Unii oameni se maturizeaza la mai devreme altii la timp altii mai tarziu sau chiar niciodata. Tu poate te maturizezi mai greu. Oricum, ai 15 ani, la cum sunt fetele in ziua de azi, crede-ma ca e ceva normal. Si daca ai fi avut 16 era tot la fel. happy Abia de la 18 ani in sus trebuia sa-ti faci griji. Dar pana atunci mai este. Oricum bucura-te de perioada asta pentru ca nu o sa mai urmeze happy.

| mentholinks a răspuns:

Oamenii se maturizeaza cand trec prin dificultati, provocari, suferinta. Trebuie doar sa mai ai putina rabdare ca o sa apara.

Întrebări similare