| Eusuntaici a întrebat:

Mama imi zice mereuu să fac curat si ne multe ori ne certam pe tema asta, dar pur si simplu nu am chef. Ştiu sună cam ciudat, dar chiar nu am chef. Voi cum faceţi curat? Mersiiiiiiii :*!

Răspuns Câştigător
| gohsty a răspuns:

Hei! Curatenia nu e plictisealahappydepinde cum privesti: eu ies din camera unde trebuie sa fac curat.Ma uit pe jos:haine mancare etc...Ma uit pe mobila:pulovere mancare carti de joc farduri(dau ca exemple) apoi iau telefonul dau drumu la cronometru si ma grabesc sa vad cat imi ia: pentru haine deschis sifonieru sile impachetez repede si le pun imi izc ca: trebuie sa fiu mai rapiiida apoi i-au nainte opunga mare pentru mancare si o agat de ceva, iau resturile si joc bascket, daca e de facut patul ma gandesc ca sunt la gimnastica.asez plapuma bine dar pentru pilote si restul le pun pe pat si ma intind peste ele.Cand aveam 7 aniimi luam carpe prinse intre ele cu ace de gamalie si legate cu sfoara de maini si picioare(nu tare) si incepeam sa sterg preful ma credeam mega prontolaughing iar pentru lucrurile de pe josgandeste-te ca mereu cand iei ceva de jos iti faci mai mult loc de joaca si ai facut de 4000 d ori maimult spatiu decat era. Apoi iau toate chestiile:mancarea, hainele si le pun in sifonier, matur un pic pe jos si doar cand imi vine mie sterg si praful.Te inteleg ca nu vrei dar poate daca faci intr-un mod distractiv o sa fi superlaughing funda?

3 răspunsuri:
| CastraveteMurat a răspuns:

Ar trebui sa nu va mai certati si sa incerci sa faci munca mai "distractiva".
De exemplu poti sa iti pui melodia preferata si sa dansezi cu matura prin camera sau unde ai de facut curat.
Sau fa-ti un prieten imaginar, pune-l sa te ajute si apoi il mananci![faza cu prietenul imaginar a fost in gluma happy ]
Acum depinde si de tine, ce iti place sa faci si apoi combini actiunile.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Te înțeleg. Tot ce trebuie să faci e să te mobilizezi.Eu de obicei îi spun mamei că voi face curățenia,dar când vreau eu, nu când vrea ea.Îi explic frumos că am alte treburi și după ce termin cu ele mă voi apuca.Nu trebuie să vă certați pe tema asta, e ceva minor. Gândește-te că cu cât te apuci mai devreme, cu atât termini treaba mai repede.Ai voință și lasă lenea. Baftă și spor la curățenie!

| staicumine a răspuns:

Pai nu te mai certa cu mama ta si fa asa
1)prefa-te ca iti place ceva de genul; fac curat da da da da o da fac curat