| PisicutzaCenusie a întrebat:

Buna seara.Mama mea se simte foarte rau din cauza depresiei,tata nu o intrlege, a avut multe suferinte, pe noi nu vrea sa ne supere.Se chinuie rau,exaspereaza,nu mai poate. Tata zice ca nu stie ceea faca, ia pastile si degeaba, am auzit si amfibavut facute farmece.nu stou ce sa msi cred., cert e ca nu vreau sa o pierd.si eu sunt cu psihicul la pamant si nu stiu ce sa fac. ajutati-ma va rog. Va rog mult nu mai sm pitere.am chemat si preotul dar degeaba.nu se rezolva nimic.ii e frica sa nu inebuneasca.ce ss fac/?

Răspuns Câştigător
| Bella_Iza_1992 a răspuns:

Buna. imi pare rau pentru situatia prin care treci. Te inteleg stiu prin ce treci. Sa incerce mama ta chiar si tu ceaiul de lavanda si sa va rugati mult. Ajuta. si va fi mai bine happy incearca

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa mearga la medic, ca nu o puteti ajuta voi!
Are nevoie de un psihiatru!

| Violleta2022 a răspuns:

Stiu ca nu-ti convine ca mama ta nu-i sanatoasa, dar te sfatuiesc sa te maturizezi si sa accepti realitatea, ca sfatul nostru sa o duci la psihiatru nu este rau si nici incorect, iar raspunsurile tale la sfaturile noastre par total nelalocul lor, de parca ti-am dori raul mamei.
Ma astept sa gandesti inainte sa dai raspunsuri urate cum ai facut mai jos, cand oamenii incearca sa te ajute, chiar daca nu auzi ce vrei tu, pentru ca aici nu ne batem joc, doar spunem pe nume realitatii.

| PisicutzaCenusie explică (pentru Violleta2022):

Salut! Te rog să îl scuzi pe fiul meu. Din păcate mama lui s-a sinucis după 1 săptămână după acest mesaj. Îți mulțumim pentru mesaje totuși!

| Violleta2022 a răspuns (pentru PisicutzaCenusie):

Am ras de m-am prapadit!
Daca tu esti mama fiului tau si te-ai sinucis acum 1 saptamana, cum de mai esti pe forum, sa ne scrii prostia asta laughing

Dupa cum vadm esti un baitel doar si un mare mincinos, undev ala 12-13 ani, daca nu prea te duce nici capusoru saconcepi o fraza credibila.
Incearca sa respecti userii de pe acest forum, ca nu toti suntem copii mici pe aici.

| PisicutzaCenusie explică (pentru Violleta2022):

Sunt tatăl. Din pricina imbecililor că tine se întâmplă lucruri din astea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru PisicutzaCenusie):

Acum esti: baitel, mama si tata, toti 3 la un loc, asa-i! laughing
Bravo, te-ai prins in propriile minciuni!
Pacat ca nu prea te ajuta mintea sa gandesti ceea ce spui.
Dupa cum spuneam, esti vreun copilas de 10-12 ani, ori vreun retardat mental, ca altfel nu se explica prostia si minciuna, amestecate atat de rau.

| aXy99 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta. Spune-i lucruri bune, fa-o sa se simta bine, inveseleste-o. Scoate-o la o plimbare in parc. Are nevoie de sustinere.

| PisicutzaCenusie explică (pentru aXy99):

Am facut, dar xice ca are nev.de un sprijin matur.

| Eduard619 a răspuns:

La psihiatru cu dansa... daca pana acum ati ajutat-o si nu a functionat ii trebuie cv calmante si o investigare de specialitate.

| PisicutzaCenusie explică (pentru Eduard619):

La psihiatru sa o duci pw mama ta, sa o drogheze, sa o omoare, ai int
nteles?

| Eduard619 a răspuns (pentru PisicutzaCenusie):

Intai invata putin scrierea limbii romanewinking dupa te legi de familia mea.
Mama a trecut prin o multime de probleme si nu are nimic stai tu linistita...eu recomand sa o iei pe maicata si sa mergeti amandoua.

| PisicutzaCenusie explică (pentru Eduard619):

Multumesc mult! Sa stii ca am fost olimpica la romana, tastatura nu merge.Si mersi mult!

| Alexandruuu88 a răspuns:

Încearcă sa o duci la un psiholog...pana atunci da i sa bea ceai de sunatoare/tablete