| SunshineSunrise a întrebat:

Bună seara TPU! Am o întrebare! Straight face

Dacă rămân repetenta anul asta, in octombrie nu ma pot angaja la nimic? Am nevoie de bani o perioada scurta, de liceu ma țin în continuare.

Dacă rămân repetenta nu ma mai angajează nimeni?

Pana mea simt ca mor, nu o sa ma creadă nimeni ca profesoara nu a vrut sa îmi corecteze lucrările și mi-a pus în aceeași zi patru de 2 pe primul și trei de 2 pe al doilea straight face pe viitor nu o sa ma mai pot angaja? Dacă fac o facultate nu ma pot face după facultate psiholog din cauza repetentiei?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Bondarel99 a răspuns:

Atata timp cat vei avea o diploma de bac, nu intereseaza pe absolut nimeni ca ai ramas tu repetenta in liceu. Conteaza doar sa iti termini liceul si sa iti iei bacul ca sa intri la facultate.
Iar de angajat, te poti angaja cand vrei daca esti majora. Depinde de domeniu si de angajator daca vrea pe cineva cu studii medii terminate sau nu il intereseaza aspectul asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Bondarel99 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Nu scrie pe cv! Pe cv scrie doar ce vrei tu sa scrie. Nu are absolut nicio relevanta pentru angajator daca ai ramas tu repetent sau nu. Pe cv scrii doar " liceul x" "promotia sau anul absolvirii 2020" de exemplu si atat. Crede-ma ca nu o sa conteze absolut deloc. Ceea ce conteaza e ce faci dupa liceu.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca nu te poate angaja nimeni, pana nu-ti termini scoala, sau repetentia si eiie diploma ca ai terminat scoala.
cat despre facultate, pune-i cruce, ca acolo ajungi doar daca esti capabil sa termini cu brio12 clase si sa iei examenul de BAC.
Fara BAC, nu te primesc decat la munca necalificata de jos!

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandra_Iulia_1998 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Asta e sistemul scolar din Romania. Profesori incompetenti care nu au habar sa predea si care prefera mistocarii inaintea elevilor care isi vad ce treaba lor. Stiu cum e.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai un pic, cum sa iti puna 4 de 2 in aceeasi zi? Tu parinti nu ai? Ei ce pazesc? Bun, inteleg, nu ai fost pregatita sau ceva, dar 4 de 2 e ceva strigator la cer. P.S. In alta ordine de idei, chiar daca ramii repetenta, nu e un capat de tara. Fruntea sus! Vad ca te exprimi mai coerent ca multi care se dau studenti pe aici. De ministri si deputati, nu mai zic.