In primul rand formuleaza-ti un discurs, o versiune a faptelor care sa te avantajeze, memoreaza foarte bine ce ai de spus si nu iesi din parerea ta asupra a ce s-a intamplat sub nici o forma. Cel mai bine este sa te duci insotita de un avocat, dar daca nu-ti permiti dpdv financiar fii atenta ce declari. In locul tau nu as nega ce s-a intamplat ca oricum nu ai ranit-o, as insista pe versiunea auto-apararii... asa cum tu nu poti nega ca ai paruit-o putin, nici ea nu poate spune ca ai batut-o din senin! Spune clar si subliniaza ca te-a agresat verbal de doua ori in aceeasi zi si repetat cu alte ocazii deci a fost autoaparare. Vezi si insista ca tatal tau sa fie complet de partea ta, formulati impreuna ce veti declara acolo si tineti-va de versiunea voastra!
Dupa cum descrii ce s-a intamplat nu e ceva grav, individa nu a fost ranita deci fapta nu poate fi considerata lovire, cea mai mare "pedeapsa" care te asteapta este o amenda.
Asta nu-i bataie, doar te-ai lasat putin dusa de val.
Du-te si tu la politie, spune-i ca te agresa si abuza verbal.
Poti baga si una din astea cu "auto-aparare"
Doar vorbeste calm si nu incepe sa plangi sau sa urlii pe acolo. Daca ai martori, spune -_- nu ca "nu vor sa fie amestecati". Ce poate sa li se intample? Sa ii bata o copila? Nu cred Doar fi sincera si calma, explica-i si tatalui tau daca nu ai facut-o deja, si o sa fie bine. Din nou, daca ai martori, foloseste-i.
Da,eu îmi asum tot ce s a întâmplat nu consider ca am agresat-o atât de tare cat si tata e de partea mea nu a reacționat deloc urat și m-a ascultat.cu avocatul nu am ce face la poliție (deoarece el intervine doar în instanță la judecătorie )
Este o fiere față această atat de hoata si prefăcută nu-mi vine să cred ca o ființă ca ea poate fii așa.
Bineînțeles ca am ajuns si la director, ea venind cu tatăl si mamă ei, mamă ei adresandu-mi cuvinte urâte ( c*rva, pa*arama etc )
De acolo am scăpat doar cu un avertisment si ata.
Acum problemă e ca nistiu ce minciuni o fi bolborosit ea pe acolo la fel și părinți sa i fiind la fel ca ea
Cu toate acestea eu recunosc ce e de recunoscu și atât
(Nu am cum sa iau amendă deoarece pentru ce aș plăti banii? Pt ca am lovit o? Atunci sa-mi plătească si ea prima chiar ca mă agresează de 1 an si sa dovedească ca la coloană e lovita de mine.
Va mulțumesc : D
Doua chestii! Prima... cu avocatul poti sa te duci oriunde, nu doar la Politie ci si cand semnezi un contract de munca, nu scrie niciunde ca trebuie sa dai declaratii singura, ba din contra!
A doua... Si-a scos individa vreun certificat medico-legal? Atunci se complica treaba, dar nu te speria ca nu e nimic grav! Ca are niste rani la coloana e una, perfect adevarat din moment ce asa au zis doctorii, dar mai trebuie si sa dovedeasca ca tu le-ai provocat, ceea ce inseamna alta expertiza medico-legala! Si eu pot sa ma bat cu tine azi si sa zic ca mi-ai provocat niste rani la oase, dar doctorii isi vor da seama ca sunt de acum 10 ani cand am cazut beat cu bicicleta. Am dat un exemplu!
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: