Doamne. Linişteşte-te, fato! Cum să crezi că eşti lesbi doar pentru că ai citit ceva pe net?
Ceea ce păţeşti tu acum se numeşte "autosugestie"; tu îţi impui să simţi şi să gândeşti chestiile alea. + că ai spus că vrei să fii cu un băiat. Bun, perfect!
Calmează-te, nu eşti lesbi.
Şi data viitoare, scrie mai citeţ, te rog.
Salut.In primul rand nu e absolut nimic cu tine! Lasa-ti timp.Toti ne uitam la corpurile altora indiferent de sex.Si faza cu filmul, da e normal! Totul s-ar putea sa fie doar in capul tau.Si daca nu e, invata sa te accepti! Nu esti nici prima nici ultima cu aceste imagini in cap. Toti la varsta asta isi pun intrebarea asta.Si eu mi-am pus-o si dupa un timp mi-am dat seama ca totul e numai in capul meu. Sper sa te ajute.Nu uita:nu e nimic cu tine. Ajungi la pubertate si incepi sa te ingrijorezide niste chestii normale cum ar fi orientarea sexuala.Nu cred ca e ceva grav.Cred ca totul e doar in capul tau.
cat timp nu vrei sa te culci cu o fata si vrei sa il vezi pe unul dezbracat nu-i nimic grav
"Coookiee", eu te sfatuiesc in felul urmator: nu am nici eu prea multi ani dar cred ca esti putin cam micuta pentru a te gandii la asta! Acum,faptul e consumat,cred ca esti constienta ca majoritatea iti vor spune "Dmn,esti prea mica ",Preocuparile tale sunt altele "! Insa,acum nu mai are rost sa te trag la raspundere,si nici nu am dreptul! Tu ai cerut un sfat,nu stiu daca te poate ajuta "cineva de aici". Tot ce-ti pot spune e ca aceste "fantezii",inchipuiri pe care le ai tu,ar trebui sa dispara! Daca nu poti vorbii cu mama ta despre asta,incearca cu altcineva,, eventual un psiholog, acum ai si o varsta frageda si probabil...ma gandesc si la asta,ca ar putea fy o cauza (varsta)! Pentru inceput,mai asteapta, nu lasa autosugestia sa intervina apoi incearaca sa vorbesti cu cineva de care pot fy sigur ca te poate ajuta! (am mentionat mai sus, cu cine) Mult noroc!
Paii ar trebuiii sa-i zicii mameii tale. Poate fii jennt, dar ia-ti inima-n dinti si spune-i. Fiindca este adult si mama ta va stii ce trebuie sa faci in continuare. Daca credeti, ve-ti reusii impreuna! Funda? :* Plss.
În ce să creadă?))))))))
Și ce să-i spună?
"MAMĂ CRED CĂ SUNT LESBI, TU CE ZICI?"
)