| Mortyx a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a si incerc sa ma decid in privinta alegerii liceului. M-ar interesa Liceul de arte plastice Tonitza, insa nu imi este clar ceva. Daca din clasa a 11-a nu se mai face chimia, fizica si matematica, atunci nici la bac nu se mai dau? Sau esti nevoit sa faci meditatii in particular pentru asta?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Materiile bac trebuie sa fie materii pe care le-ai studiat pe tot parcursul liceului, deci ce ai spus tu iese din discutie, stai linistita.

1 răspuns:
| GeorgianaT1 a răspuns:

Bacul se da la romana, istorie și proba la alegere (logica, geografie, economie sau filozofie), în schimb inainte de bac ai de pregatit un atestat pentru a putea intra în bac. Atestatul depinde de la o secție la alta, pentru ca noi din clasa a 11a putem sa ne alegem un profil pe care să îl aprofundam (ex: pictura, sculptură, design vestimentar, etc.). Iar daca iti doresti sa intrii cel mai bine e să începi să faci pregătire cu cineva, cu un profesor sau cu un student/elev, pentru ca sunt lucruri ce tin de compoziție si alte chestii ce conteaza mult. Probabil ca te-am zăpăcit putin laughing) Eu sunt clasa a12a in Tonitza, daca doresti mai multe detalii imi poti lasa un mesaj