| ddddddd099 a întrebat:

Buna :* sunt in clasa a 9a si am un iubit. Faza e ca parintii mei nu stiu si ei sunt cam aiurea adica eu as vrea sa le spun dar ma tem de cum vor reactiona... Ei nu prea sunt obisnuiti ca eu sa ies pe afara si daca ies undeva trebuie sa le spun exact unde merg si cu cine. Si eu nu pot sa ies cu el decat daca gasesc vreo scuza ca ma duc sa ma intalnesc cu vara-mea sau ma duc prin mall. Ce sa fac oare sa le spun?

Răspuns Câştigător
| Yasemyn a răspuns:

Buna!
Este greu sa le spui parintilor ca ai iubit pentru ca nu vor intelege ca tu,fetita care le spunea mereu ce face,ai crescut si simti nevoia sa iesi cu un baiat,la un suc,la un film,la mall(nu neaparat sa intretii relatii intime cu el din prima, cam asta gandesc parintii)!
Si din cate am citit este fumator si ziceai ceva de un cercel laughing este clar ca parintii tai il vor cataloga ca drept fiind "golan" laughing

Ce trebuie tu sa faci? Sa o iei intr-o zi pe mami tau deoparte, in camera ta, (asta daca mami tau este mai intelegatoare)si sa incerci sa ii spui ca ai un iubit cu un an mai mare cu care te intelegi bine! Care va fi reactia ei? laughing Esti prea mica, trebuie sa iti vezi de scoala, nu ai timp de asa ceva laughing(asa sunt mamele). Apoi poti sa ii explici ca iti vei organiza toate lucrurile in functie de scoala(scoala sa fie pe primul loc)apoi el laughing Sigur mami tau te va intelge happy apoi poti sa ii spui sa vorbeasca cu tatal tau... Dupa toate discutiile lor contradictorii o sa iti cera sa il cunoasca laughing (atunci o sa il rogi si tu pe el sa isi scoata cercelul laughing si sa lase tigarile acasa )

Si crede-ma este mult mai bine sa le spui... daca nu le spui nu o sa ai timp pentru iubitul tau si asa va veti desparti happy

Bafta kiss

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai bine zici adevaru

| ddddddd099 explică (pentru mgtow):

Da dar nu vor fi de acord si nu vreau sa ma despart de el sad

| neutrino a răspuns:

O relatie ascunsa nu-ti poate aduce multumirea deplina. Cum poti iubi pe furis?

| Fatamuntilor a răspuns:

Probabil parintii tai nu-si da seama ca fetita ei a crescut!
Stai de vorba cu parintele care te intelegi mai bine, spune-i ca ai un prieten cu care te intelegi foarte bine, ca e educat (bagi tu niste calitati )Ii asiguri ca nu ti-a propus sa faceti sex(nici nu se pune problema nu?)
Apoi invita-l la voi acasa, ai grija sa fie decent imbracat.
Daca iti vezi de scoala, daca vii de la intalniri la orele stabite de parinti, nu vad motivul pentru care nu ar acepta.
Poate doar daca ar fi cu mult mai mare ca tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Amerilyse a răspuns:

Cel mai bine e sa le spui adevara, nu de alta, dar odata si odata tot o sa afle, si atunci poate sa fie si mai rau decat acuma.

| ddddddd099 explică (pentru Amerilyse):

Stiu am incercat azi sa ii spun mamei ca prietenele mele au prieteni si am batut mai multe apropouri si nu mi s-a parut ca a reactionat foarte rau dar nici prea bine... cel mai aiurea mi-e de tata

| Amerilyse a răspuns (pentru ddddddd099):

Parintii tai trebuie sa accepte ca tu cresti.
Ei considera ca te protejeaza, dar trebuie sa accepte ca suntem in secolu 21 si relatile la varsta ta sunt normale. Ar trebuii sa le explici cum sta treaba sa le deonstrezi ca pot avea incredere in el. Daca nu, atunci cand o sa afle, la fel o sa reactioneze ca si cum afla acum, poate chiar mai urat pentru ca le-ai scuns(ca i-ai mintit). ^.^

| ddddddd099 explică (pentru Amerilyse):

Mersi mult de raspuns sper sa imi gasesc curajul sa le spun dar mi-e aiurea rau de tot crying oricum mersi mult :*

| Amerilyse a răspuns (pentru ddddddd099):

Cu mare placere ^.^