| michy a întrebat:

sunt membru nou TPU si nu stiu cum sa adaug prieteni.Ma ajutati pls?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Dai click pe profilul utilizatorului respectiv şi o să vezi că sub poza lui scrie "Adauga prieten"... dai click acolo şi se trimite o cerere şi trebuie să aştepţi pănă ţi'o aproba happy

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La profilul fiecarui utilizator este optiunea Adaugare prieten. Dai click si daca el accepta sunteti prieteni.

| JustMe a răspuns:

Intri in profilul celui pe care vrei sa il adaugi iar sub poza scrie adaugare prieten. Dai click si astepti sa ti se aprobe cererea de prietenie de catre persoana careia i-ai trimis-o.

| michy explică:

Mi l-am facut atunci, dar nu am intrat deloc de atunci de ieri am inceput sa frecventez site-ul. mersi pentru raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a spus eluveitie, dai click pe profilul sau si sub poza lui scrie Adauga prieten, pe care dai click si astepti pana iti va aproba cererea.Este posibil si sa ti-o respinga, dar pe acest site nu se prea intampla asa ceva(cel putin eu nu fac asa ceva).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar, observ ca esti membra/membru din 3 noiembriehee hee (adica ai mai mult timp pe site decat mine). Cum poti spune ca inca esti membru nouwinking?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sub poza de la avatarul fiecărui useri găsești 2 ferestre, dai clic pe "Adauga prieten" și trimiți cererea de prietenie. După ce a fost trimisă, trebuie să aștepți confirmarea de prietenie sau respingerea cereri prin mesaj.
Baftă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click pe profilul celui care vrei sa il adaugi si sub imagine scrie "Adaugare prieten" happy