| Pandele_Cristian_1997 a întrebat:

Buna TPU.Am aflat de la prieteni si pe propia piele ca metin2ro devine o depdendenta a oamenilor. Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| Bogdybgd a răspuns:

E adevărat. Să nu cumva să te apuci, eu unu' n-am fost în cauză, da' cunosc persoane. Găseste ceva mult mai util de făcut, si o să-mi mulţumeşti mai încolo!
Sunt clasa a 10-a, si am un coleg care e dependent de pe clasa a 6-a.

5 răspunsuri:
| Yummi a răspuns:

Din pacate. da straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă zici că ai aflat pe propria piele, de ce ne mai întrebi pe noi dacă e adevărat? Are vreo logică?

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Pai,multe jocuri creeaza dependenta, iar metin2 poate fi unul dintre ele.Eu nu am jucat niciodata, si nici nu voi juca big grin.Deci,te sfatuiesc sa nu te apuci de acest joc,deoarece la unele persoane creeaza dependenta. Daca te-ai apucat deja si nu esti dependent este bine, dar daca ai devenit dependent, mai bine te lasi, sau incerci sa te joci doar cateva ore pe zi, iar daca vrei sa te apuci si stii ca nu o sa devii dependent...Bafta!

| 0Denis0 a răspuns:

Am si eu un vecin care uneori statea toata nopatea sa creasca pentru ca ziua nu prea puteai ca erau multi.Am jucat si eu dar l-am lasat ca trebuie sa intri zilnic pe el si sa stai minim 4 ore ca sa reusesti cate ceva.

| Lioksk a răspuns:

Depinde de fiecare laughing
Eu am fost dependent de Counter-Strike big grin blushing
jucam zi de zi..de dimineata pana seara.big grin
Pana la urma...o sa te plictisesti de Metin