| Marie8888 a întrebat:

Am avut un vis ciudat. Exista o molimă care inebunea lumea și îi făcea să devină ucigași. Eram acasă iar în fața porții mele apăruse o bătrână ciudată care doar se uita la mine. Era fosta profă de geografie care tot anul mă ținuse in 7-8-9,chiar daca eu învățăm vreo 10 lecții. Îmi zice"Maria mă mai știi?". Eu nu-i raspunsem. Știam că e dubioasă și probabil afectată de molimă și atunci am repetat de 3-4 ori aruncatul de pietre pe ea. Tot nu pleca. Sora mea s-a dus la ea. Voia să o bage in Dacia ei galbena dar nu a reușit deoarece m-am enervat și m-am suit pe umerii ei trăgând-o de par. A fost greu ca-si înfigea unghiile ei jegoase in spatele meu. Am lovit-o cu capul de mașina până a leșinat. Am fugit cu sora mea în casă. Și de aici nu mai îmi amintesc din vis. Și acum mă simt urmărită și mi-e frica. Ce înseamnă asta. Plz raspunsuri.

1 răspuns:
| numeletrandafirului a răspuns:

Supunand ca este o intrebare serioasa vreau sa te anunt ca nu inseamna nimic. Subconstientul nostru creeaza aceste vise. Incearca sa nu te mai gandesti si va trece.