| Lorena1222 a întrebat:

Bună TPU, am de aproximativ doua săptămâni GTA 5 și am făcut toate misiunile. Și nu prea mai am ce sa fac, când apăs pe options și apas pe ONLINE îmi arata " You must sign in to PSN to acces this screen" Înțeleg ce zice dar nu știu ce înseamnă PSN, și la fel arata și când încerc sa dau pe al 4 lea caracter.
Întrebările mele sunt
Ce înseamnă PSN?
Cum mă pot conecta la GTA ONLINE.
Răspunsul cel mai bun primeste funda!
Va roooog!!

Răspuns Câştigător
| mudokins78 a răspuns:

PSN-play station network

Tipurile de conturi

Sunt disponibile două tipuri de conturi PlayStation®Network—conturi principale şi conturi secundare.

Conturi principale
Un cont principal este un cont standard folosit pentru PlayStation®Network. Utilizatorii care au împlinit o anumită vârstă şi care se înscriu la PlayStation®Network primesc un cont principal. Titularul contului principal poate crea conturi secundare şi poate defini condiţiile de utilizare a acestor conturi.
Conturi secundare
Un cont secundar este folosit de utilizatorii care nu au împlinit o anumită vârstă. Conturile secundare sunt utilizate sub supravegherea titularului unui cont principal. De exemplu, portofelul contului principal este utilizat pentru cumpărarea de conţinut plătit. Pentru a crea un cont secundar trebuie să aveţi un cont principal.

0 răspunsuri: