| Aly359 a întrebat:

Am inceput sa cred ca am ceva special. In anumite momente presimt ca se va intampla ceva rau, am foarte des senzatia de deja vu, stiu cat e ceasul fara sa ma uit la ceas, stiu cine se afla in spatele meu fara sa ma uit sau sa-l recunosc dupa voce, stiu anumite lucruri pe care nu le-am auzit sau vazut in viata mea. Sa va dau si un ex :Ieri, prietenele mele au vrut sa mergem la un bloc dar eu am presimtit ceva si nu am vrut, dar ca sa nu raman singura, pentru ca ele se duceau oricum, am mers, iar dupa nici 3 m una din prietenele mele a cazut si s-a ranit. Azi s-a repetat intamplarea si am avut acelasi sentiment ciudat ca ceva se va intampla. Ce se intampla? Am ceva special sau nu? P. S : rog seriozitate

8 răspunsuri:
| Ayna a răspuns:

Miine doar e sfirsitul lumii! Se intimpla multe straniitati!big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Da, ai ceva special, nu stiu de ce, dar considera-te norocoasa. laughing
P.s.: Nu te lua dupa Ayna. laughing

| vaa a răspuns:

Eu cand merg in locuri vechi vad imagini rapizi cu ce s -a intamplat pe acolo.
Si, stiu cand se va intampla ceva grav.
.
acum 3 ani a murit un verisor de al meu.happy
si am stiut asta.
era bebelus in pantece.
Eu il consider. instinct dezvoltat.
poate asta ai si tuthinking

| AiEnmaa a răspuns:

Sa stii ca si mie mi se mai intampla sa am senzatia de deja vu.Dar sa stii ca nu cred ca ai ceva special.Toata lumea se naste cu calitati si parti rele.Sa stii ca se va dauce repede. :*

| Ady3835 a răspuns:

Aly si eu am ceva special, poate asa e ca tine dar eu cand stau de vorba cu cineva stiu deja ce vrea de la mine sau ce gandeste despre mine, le cam citesc creerele cam asa ceva.laughing

| Ady3835 a răspuns:

Tu din ce spui acum, poate sa fie pentru ca ti-ai ascultat primul instinct al tau. Ascultati intotdeauna primul instinct. Sper ca intelegi ce vreau sa zic

| Slendăriț a răspuns:

Da cred ca si eu am aceasta chestie cu "ce se va intampla a doua zi"..Sa iti explic:Noaptea dar destul de rar mi se intampla sa visez o parte din ce se va intampla a doua zi.Este foarte ciudat. O data cand eram cu verisorul meu in gradina am prevazut ca o sa facem ceva distractiv(din visul care l-am vazut in noaptea trecuta). Este intr-adevar straniu.

| marius1995rr a răspuns:

Pai,... stii. nu e ceva anormal! ceea ce ai u e intr-adevar special. Se numeste PREMONITIE! este ceva foarte rar. Este chiar si un film legat de asta (final destination 1/2/3/4)sunt super filme. FUNDA?big grin