Da, ai ceva special, nu stiu de ce, dar considera-te norocoasa.
P.s.: Nu te lua dupa Ayna.
Eu cand merg in locuri vechi vad imagini rapizi cu ce s -a intamplat pe acolo.
Si, stiu cand se va intampla ceva grav.
.
acum 3 ani a murit un verisor de al meu.
si am stiut asta.
era bebelus in pantece.
Eu il consider. instinct dezvoltat.
poate asta ai si tu
Sa stii ca si mie mi se mai intampla sa am senzatia de deja vu.Dar sa stii ca nu cred ca ai ceva special.Toata lumea se naste cu calitati si parti rele.Sa stii ca se va dauce repede. :*
Aly si eu am ceva special, poate asa e ca tine dar eu cand stau de vorba cu cineva stiu deja ce vrea de la mine sau ce gandeste despre mine, le cam citesc creerele cam asa ceva.
Tu din ce spui acum, poate sa fie pentru ca ti-ai ascultat primul instinct al tau. Ascultati intotdeauna primul instinct. Sper ca intelegi ce vreau sa zic
Da cred ca si eu am aceasta chestie cu "ce se va intampla a doua zi"..Sa iti explic:Noaptea dar destul de rar mi se intampla sa visez o parte din ce se va intampla a doua zi.Este foarte ciudat. O data cand eram cu verisorul meu in gradina am prevazut ca o sa facem ceva distractiv(din visul care l-am vazut in noaptea trecuta). Este intr-adevar straniu.
Pai,... stii. nu e ceva anormal! ceea ce ai u e intr-adevar special. Se numeste PREMONITIE! este ceva foarte rar. Este chiar si un film legat de asta (final destination 1/2/3/4)sunt super filme. FUNDA?