anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o problemă cu un băiat... Un timp s-a tot dat la mine, îi eram dragă. De un timp am început să cred că mă ia de proastă și vrea doar să mă folosească. Am început ba să-l mai ignor ba să-i răspund mai rece. Înainte se uita așa cald la mine și acum e fix invers. Mă ignoră, se mai uită pe furiș la mine. De exemplu, azi eram cu spatele la o distanță destul de mare de el și m-am întors brusc și el mă privea. Dar când e mai aproape de mine, parcă brusc e supărat. Cu băieții glumește și cu celelalte fete, dar la mine e mai distant și dezamăgit parcă. Ce credeți?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De unde sti ca vrea sa te foloseasca tia propus ceva? Tu il placi sau nu?

| Kathrinex a răspuns (pentru RAY):

Da, eu îl plac foarte mult. Știe că îl plac și a zis multora asta.

| Kathrinex a răspuns (pentru RAY):

Gen am impresia că vrea doar să se dea mare în fața prietenilor lui că m-a făcut să îl plac.

| FaraNume1245 a răspuns:

Chiar crezi ca un baiat normal la cap vrea doar sa se dea mare in fata prietenilor ca il placi?

| 6Anonim9 a răspuns:

L-ai dezamagit tu inainte, poate l-ai refuzat sau nu i-ai luat ceva chestie in serios. Daca e un orgolios ca si mine, persoana care m-a ranit isi primeste ignoranta completa. E cel mai dureros lucru. Revizuieste-ti comportamentul si atitudinea. Gaseste problema. Brusc, e imposibil ca o persoana sa se schimbe. Succes!