anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa-mi dati si mei urgent,va rog, niste statusuri despre prietenia adevarata.Sa fie legate de cheie gen: Cheia prietenie este sinceritatea sau asa ceva... Funda primului raspuns bunbig grin

2 răspunsuri:
| takeITover a răspuns:

Prietenia adevarata inseamna ceea ce nu pti descrie in cuvinte! am doua prietene foarte buna inca in clasa 1! nu poti descrie in cuvinte cee ce simti ci doar prin fapte poti arata care iti sunt prietenii! un prieten este cel care are grija de tine cand esti pe punctul de a face ceva gresit, care te ia in brate atunci cand toate lumea te impinge, care nu te lasa sa cazi niciodata, ci iti intinde mana sa te ajute. un prieten este persoana in care poti avea incredere si sa ii spui tot ce ai pe suflet fara sa iti dai seama! pot compune si mai mult numai anunta-ma!

| AnnaMaryaDenysa a răspuns:

Buna uite aici niste statusuri! Preferatele mele sunt : Orice ar fi, voi fi aici mereu
Stii bine te poti baza, ai sprijinul meu.;
Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei;
Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine;
Un adevărat prieten este cel care îţi ţine mâna şi îţi atinge sufletul.;
Caa doua surori am fost mereu uNa pentru alta, si daca mi-ai spus ce e rau. ti-am ascultat sFatul!;
iti spun pentru a mia oara, fiecare zi cu tine e extraordinnara!
Isi aleg vorbele foarte atent, si orice cuvant de al lor suna a compliment
Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •"
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •
Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!
cat timp suntem impreuna, nimic nu e greu!
Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.

Cam atat
O zi bună! Funda?

Întrebări similare