Imi pare rau sa te dezamagesc, dar avand in vedere comportamentul ei fata de tine, nu prea cred ca te considera bff-ul ei.
Adica, o cea mai buna prietena nu ar face asa ceva. Ar trebui sa-i spui ca nu ai de gand sa-i dai atatia bani pentru nimic si daca vrea totusi sa-i platesti, sa te duca la un magazin specializat sa te convingi ca un sms costa 1 euro sau sa-ti arate factura de la telefon [ desi hartia aia nu demonstreaza nimic pentru. ca ar fi putut chiar ea sa vorbeasca la telefon si sa cheltuiasca atat. ]
Insa stii ce cred eu? Ea a vorbit mult prin mesaje si acum, ca sa se scoata in fata mamei sale, da vina pe tine, deoarece a prins ocazia.
Oricum, nu o asculta si invata-te minte : ea nu iti este prietena adevarata din moment ce face asa.
Ce ai facut tu a fost gresit, intr-adevar... dar reactia ei a fost exagerata. Incearca sa o calmezi si discuta cu parintii sau cu o persoana apropiata care sa te indrume.
Daca ea e atat de suparata pe tine, ma indoiesc ca o vei face sa isi schimbe parerea. Si sincer, nu stiu cat de adevarat este ceea ce ti-a spus cu abonamentul. Incearca sa verifici daca ti-a spus adevarul... si daca a facut-o va trebui sa ii platesti suma respectiva.
P.S. Noi facem 3 saptamani de practica la scoala, deci inca o sa ne mai intalnim cam o luna de zile.
Numai spun ca ea mereu vorbea ( in fiecare ora) dupa telefonul meu prin mesaje cu verisoara ei ( acum si-a schimbat cartela) pentru ca eram in aceeasi retea si nici ea nu ma intreba cand dadea mesaje!
Daca ti-ai cerut scuze si nu tea iertat, fa o fata de putin enervata si spune-i asa:
-Ia(ii dai telefonul tau, dar sa aiba mesaje), trimite si tu 3 mesaje si suntem chit.
Si poate te iarta, sau daca nu macar i-ai inchis gura.
4 milioane inseamna 100 de euro. La abonament iti vine factura 4 milioane doar daca faci cost suplimentar, iar din 3 mesaje + ca erau in aceeasi retea, vine 0.15 centi ( mie imi ia 0.05 pe sms). Probabil te-a mintit, sau a facut ea cost suplimentar si acum da vina pe altcineva ca sa poata scapa basma curata. Eu am abonament de 4 ani si nu am auzit niciodata sa iti vina 4 milioane la telefon pentru 3 mesaje. Acest eveniment poate sa fie si un semn de "prietenie adevarata".