anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU sad! Astazi m-am certat cu colega mea de banca si una din cele mai bune prietene ale mele pentru ca in urma cu 2 saptamani mi-a ea (Andreea) telefonul sa il tin la mine in buzunar pentru ca ea nu avea blugi cu buzunare. In ora de mate, o alta colega si prietena noastra (Corina) a dat un mesaj pe telefonul ei care era pentru mine pentru ca ele sunt in aceeasi retea, iar eu in alta si nu pot vb ca nu am mesaje deloc. Asa. ( stiam ca Andreea are multe mesaje pe telefon deooarece mereu vorbeste cu Corina si am vorbit cu Corina 2 sau 3 mesaje ( la ea nu se memoreaza mesajele trimise in telefon ).
Apoi mi-a luat Andreea telefonul ca cica eu sunt proasta sa ma duc dracu de nesimtita ( ma scuza`ti ca vb asa, dar vreau sa o citez pe " bff-ul meu " ) ca nu are mesaje.
Mi-am cerut scuze si am trecut peste asta. Iar astazi face la mine Andreea: - tu stii cat a venit factura la telefon lui mami? si i-am zis ca nu stiu, da ea imi spune: 4 MILIOANE! pentru ca ai dat tu atunci mesaje Corinei.
Pai cum asa 4 milioane pentru 3 mesaje? Mie imi ia pe un mesaj 0.10 centi cand ii trimit Corinei si in + ele sunt in aceeasi retea deci nu ia luat mai mult de 0.20 centi pentru 3 mesaje. Si face la mine:,, 3 mesaje = 3 euro ca la un mesaj ia 1 euro pentru ca sunt pe abonament " ( in aceeasi retea, repeeet!) si ca un euro tot la abonament ia 10 lei.
Asta ar veni ca ii datorez 30 de lei pentru 3 mesaje?
Va rog spune`ti-mi ce sa-i zic luni ca sa ma inteleaga!

Răspuns Câştigător
| Madilyn a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar avand in vedere comportamentul ei fata de tine, nu prea cred ca te considera bff-ul ei.
Adica, o cea mai buna prietena nu ar face asa ceva. Ar trebui sa-i spui ca nu ai de gand sa-i dai atatia bani pentru nimic si daca vrea totusi sa-i platesti, sa te duca la un magazin specializat sa te convingi ca un sms costa 1 euro sau sa-ti arate factura de la telefon [ desi hartia aia nu demonstreaza nimic pentru. ca ar fi putut chiar ea sa vorbeasca la telefon si sa cheltuiasca atat. ]

Insa stii ce cred eu? Ea a vorbit mult prin mesaje si acum, ca sa se scoata in fata mamei sale, da vina pe tine, deoarece a prins ocazia.
Oricum, nu o asculta si invata-te minte : ea nu iti este prietena adevarata din moment ce face asa. happy

5 răspunsuri:
| PatyKan a răspuns:

Ce ai facut tu a fost gresit, intr-adevar... dar reactia ei a fost exagerata. Incearca sa o calmezi si discuta cu parintii sau cu o persoana apropiata care sa te indrume.
Daca ea e atat de suparata pe tine, ma indoiesc ca o vei face sa isi schimbe parerea. Si sincer, nu stiu cat de adevarat este ceea ce ti-a spus cu abonamentul. Incearca sa verifici daca ti-a spus adevarul... si daca a facut-o va trebui sa ii platesti suma respectiva. happy

| Zambete89 a răspuns:

P.S. Noi facem 3 saptamani de practica la scoala, deci inca o sa ne mai intalnim cam o luna de zile.

| Zambete89 a răspuns:

Numai spun ca ea mereu vorbea ( in fiecare ora) dupa telefonul meu prin mesaje cu verisoara ei ( acum si-a schimbat cartela) pentru ca eram in aceeasi retea si nici ea nu ma intreba cand dadea mesaje!

| Apocaliptic a răspuns:

Daca ti-ai cerut scuze si nu tea iertat, fa o fata de putin enervata si spune-i asa:
-Ia(ii dai telefonul tau, dar sa aiba mesaje), trimite si tu 3 mesaje si suntem chit.
Si poate te iarta, sau daca nu macar i-ai inchis gura.

| DeeJay97 a răspuns:

4 milioane inseamna 100 de euro. La abonament iti vine factura 4 milioane doar daca faci cost suplimentar, iar din 3 mesaje + ca erau in aceeasi retea, vine 0.15 centi ( mie imi ia 0.05 pe sms). Probabil te-a mintit, sau a facut ea cost suplimentar si acum da vina pe altcineva ca sa poata scapa basma curata. Eu am abonament de 4 ani si nu am auzit niciodata sa iti vina 4 milioane la telefon pentru 3 mesaje. Acest eveniment poate sa fie si un semn de "prietenie adevarata".