| FurryMeheGurl a întrebat:

Buna TPU.Ce este sau ce inseamna Slender-Man? este o sperietura inventie film? tot ii aud pe prietenii mei ca vorbesc despre el ...si sunt cam speriata. o.o

22 răspunsuri:
| ZyReXe a răspuns:

Este un om care se crede ca nu are fata

| ApofissPapaya a răspuns:

SlenderMan este personajul principal al unui joc de groaza. Datorita graficii, piesei de pe fundal, si pe baza faptului ca jocul se joaca de obicei noapte, cu lumina stinsa, jocul e mult mai infricosator. Nu are de ce sa-ti fie frica. Numai bine! happy

| Mihai453 a răspuns:

Slender este un joc...nu e chiar asa de inspaimantatorhappy
funda?

| Pop_Serban_1990 a răspuns:

Slender Man este o creatura paranormala care se zice ca exista, victimile lui sunt copii, este foarte inalt pe la 2, 50m are niste brate lungi si subtiri + niste tentacule care s-ar zice ca te himnotiseaza, traieste in paduri sau in locuri cetoaase.Ii se zice Slender Man deoarece este foarte subtire.Am inteles ca sunt si niste simptome cand esti vanat de Slender Man(Omul Subtire)cica tusesti sange, il visezi, si voma excesiva etc.Cam atat happy

| Xeryqnez a răspuns:

Slender Man este o creatura care de obicei ( sau cred ca tot timpul ) victimele sale sunt copii. Exista si un joc cu el. Daca vrei sa te documentezi mai mult, cauta pe YouTube documentare, stiu ca sunt destule. Daca nu vrei documentare si vrei doar poze, cauta pe Google. Daca nu stii cum arata si esti speriata sa te uiti, iti spun eu acum. Are pielea foarte deschisa, nu are fata si poarta un costum negru. El traieste in padure, dupa cum stiu eu.

| Gabitorje a răspuns:

Slender Man (omul subtire) este un personaj fictiv care a apărut ca un fenomen pe internet creat de către utilizatorul Victor Surge pe forumul Something Awful în 2009. Acesta (Slender) este descris drept un om slab, nefiresc de înalt, cu o față goală și poartă un costum negru, cu o cravată gri. Slender Man de obicei se plimbă, răpește sau traumatizează oameni, în special copii. Legendă Slender Man este un om subțire care se spune că umblă prin pădurile întunecate din America de Nord, iar cine pune un pas în pădurea lui se trezește în mijlocul acesteia. Lui Slender îi place să-și chinuie victimele. El se poate teleporta, vrând să facă dreptate în pădurea sa. Nimeni și nimic nu trăiește în pădurea acestuia decât el. Acesta poseda oamenii care calca in padurea lui. Slender Man apare ca protagonsitul principal al jocurilor video:
Slender: The Eight Pages (2012)
Slender: The Arrival (2013)

| Enciu_Antonia_1994 a răspuns:

El este un mostru,o creatura,care mananca oameni,mai ales copii,au fost si cazuri tot cu el,el este lung,imbracat in negra,ca si cum ar fi la immormantare, fara fata care are o culoare alba la piele, are o echipa care se numeste slend's proxy si este din creepypasta "cei care omoara, sunt nebuni"si se spune si chiar e adevarat ca daca vezi un cerc cu x esti urmarit, eu vreau sa fiu ca ei, serios!

Themanfromshadow stiu mao multe decat tine,si stiu mai multe legende,tu stiai de semnul acela? cu un cerc si un x in cerc? cred pe cel care l-ai vazut este offender man,este fratele sau care ademeneste fetele
daca avea un trandafir el e,daca nu este alt frate care se numeste splendor man, el e portocaliu cu o fata fericita, lui ii plac adulti, si iubeste copii, daca e ma mai intrebi, si poate o sa fiu si eu in gasca ta de mistere

Sunt cercetatoare cu creepypasta, va spun cateva persoane din crepypasta:Observer, Zalgo, Clockwork etc....eu stiu 44 de persoane din creepypasta mai ales slenderman

| danstuparu56 a răspuns:

Slender man este o fiinta paranormala care se presupune ca exista si ca rapeste copiii nevinovati.inainte era si el un om care a ucis un copil iar apoi a fost condamnat la moarte si a fost spanzurat.Peste cativa ani, din el a cazut spiritul si si-a rupt franghia iar apoi s-a dus intr-o padure intunecata numita slender woods si asa i-a venit numele de slender man.

| Pop_Serban_1990 a răspuns (pentru danstuparu56):

De fapt numele de Slender Man(Omul Subtire)vine deoarece dupa cum ai observat este foarte subtire

| EdUaRdEs2002 a răspuns (pentru danstuparu56):

Adevarat zici.

| incredibilu a răspuns:

Slenderman inseamna Omul Subtire.
Este descrit ca o persoana foarte inalta imbracata la costum cu cravata rosie sau neagra si fara trasaturi faciale

| incredibilu a răspuns:

Slenderman inseamna Omul Subtire.
Este descris ca o persoana foarte inalta imbracata la costum cu cravata rosie sau neagra si fara trasaturi faciale

| DavidBoss2013 a răspuns:

Slender Man, de asemenea Slenderman (în română Omul subțire) este un personaj fictiv care a apărut ca un fenomen pe internet creat de către utilizatorul Victor Surge pe forumul Something Awful în 2009. Acesta (Slender) este descris drept un om slab, nefiresc de înalt, cu o față goală și poartă un costum negru, cu o cravată gri. Slender Man de obicei se plimbă, răpește sau traumatizează oameni, în special copii[1].
Legendă Slender Man este un om subțire care se spune că umblă prin pădurile întunecate din America de Nord, iar cine pune un pas în pădurea lui se trezește în mijlocul acesteia. Lui Slender îi place să-și chinuie victimele. El se poate teleporta, vrând să facă dreptate în pădurea sa. Nimeni și nimic nu trăiește în pădurea acestuia decât el. Acesta poseda oamenii care calca in padurea lui.

| TheManfromShadows a răspuns:

Well, nu asculta toti inaptii care vorbesc in nestiinta de cauza (da ma refer in special la cei de pe pagina). Jocul este bazat pe legenda lui Slenderman un personaj terifiant, cunoscut in multe culturi drept "o umbra" o creatura fara fata care te urmareste pretutindeni de la inceputul vietii. Ei bine eu sunt un amator de paranormal am gasit prieteni care sa imi impartaseasca setea de cunoastere si enigma iar astfel noi gasim legende, locuri si incepem sa cercetam sa aflam cat mai multe si sa dam un verdict. Da, am aprofundat si legenda lui Slenderman personaj cunoscut si temut inca din vremuri stravechi si vreau sa spun ca e una dintre putinele cercetari care chiar si-a lasat amprenta in viata mea... ceva chiar este in spatele acestei legende. Ceva ranced, sumbru. Se pare ca in anumite picturi renascentiste, la raze X anumite personaje apar deformate, exact ca Slenderman. Un personaj inalt, fara chip deformat cu membre foarte lungi. Se spune ca daca te uiti la el iti patrunde in strafundurile psihicului si vei fi bantuit si torturat psihic de el mereu. Intamplarea face ca in urma cercetarilor am nimerit chiar intr-un caz de rapire. Si de aici catre concluzia ca el este considerat un rapitor/mancator de copii (originile lui Boogeyman, exact) deoarece in anumite povesti ce reflecta originile sale e portretizat ca un violator, pedofil care a fost omorat iar spiritul sau razbunator a ramas pe pamant. A fost cea mai buna varianta pe care am tras-o in urma "anchetei" ce s-a intins pe un an. Am trecut prin multe tari dar in Norvegia am descoperit cazuri terifiante. Copii care visau acest om inalt, apoi deveneau obsedati de el, desenau li se impregna in cortex teama si aceasta silueta. Il desenau cadeau in depresie severa cu simptome de epilepsie si apoi dispareau fara urma sau se sinucideau. Un om si-a mancat incheieturile si a sangerat pana la moarte dupa ce a relatat ca l-a vazut pe Slenderman. Chiar eu am avut un vis in timpul cercetarilor ca eram inchis intr-un beci si din podea iesea un tip inalt cu palarie (nu i se vedea fata). Nu stiu daca sa pun pe seama tensiunii create (deoarece am avut multe socuri, cea mai socanta si TERIFIANTA cercetare din cate am facut) dar ceva a fost... Si inca este in spatele acestei legende.

| AdolfHitler1889 a răspuns (pentru TheManfromShadows):

Bună poveste...

| EdUaRdEs2002 a răspuns (pentru TheManfromShadows):

Bravo,dar tu chiar cercetezi legende? Chear l-ai visat pe slenderman? Si apare doar in sate? Sau si la blocuri?

P.S:Tare poveste

| Killeramaster a răspuns (pentru TheManfromShadows):

Adevărat, mai? :o. Dar cum să devii obsedat de o fantomă, personaj fictiv *așa cred eu*, mie chiar dacă am 15 ani, îmi e foarte frică. laughing

| Amatorparanormal5431 a răspuns (pentru TheManfromShadows):

Si eu sunt cercetator te rog vreau sa ami raspunzi

| Creepygirl2 a răspuns:

Slenderman este un om fara fata care traieste in special in padurile din America de Nord dar poate ajunge si in alte tari(se poate teleporta).A fost un om numit Richard German si lucra in armata. Avea doi copii care au murit in razboi si de atunci el lua copii si ii omora, iar dupa ce a fost prins a fost omorat si el dar sufletul lui bantuie padurile.Eu una cred in el mai ales dupa ce lucruri am patit.winking

Întrebări similare