Nu stiu daca tu realizezi ca nu mai esti la gradinita, sa ceri educatoarei sa te mute in alta banca pentru ca nu-ti place de colegul respectiv! Nu-i nevoie sa-ti placa de colegii care nu stiu engleza, tu te-ai dus la facultatea aia sa inveti pentru tine si nu trebuei sa te afecteze ce fac colegii tai.
Intrebarea ta este una imatura si nimeni nu-ti poata da un transfer de acest gen.
Sfatul meu este sa te maturizezi si sa sa mergi la facultate sa inveti, fara sa-ti pese tie de ce invata sau nu altii.
Sa-mi fie cu iertare, dar ai un comportament de copilas de 5 ani, care tranteste un tantrum, ca nu-i place de colegul de banca!
Watashi wa wubb wubb
Auzi da te-am intrebat eu ceva
Esti la facultate, da o in spanac de treaba cu mofturi de genul "nu imi plac colegii"
la facultate vii iti fac treaba... pac pac pac si pleci
Păi acum depinde ce subiect ați dezbătut
Uneori chiar dacă ești convins că ști ceva foarte bine este convenabil să fi mai modest față de alți pentru că niciodată nu ști cât de bine ar fi documentate și alte persoane de un anumit subiect sau poate că nu sunt dar tu trebuie să dovedești că ești modest în fața lor până când ești pus în fața unui fapt real de-a vorbi cu un nativ englez atunci ei își vor da seama cât de bine vorbești engleza și probabil le vei da cu tifla peste nas până atunci fi modest și
Spune vorbesc engleză cât să mă descurc.
Iar dacă nu vei face asta nu se știe cum vei pica tu în fața lor într-un anumit moment.
Este o chestie psihologică niciodată nu fi prea convins de talentele pe care le ai pentru ceva până nu afli și de talentele altora și abia atunci te poți considera cel mai bun după o anumită constatare.
Dacă vrei să asculți sfatul meu bine dacă nu treaba ta.
Salut.