| bianka_5500 a întrebat:

deci, am participat la un concurs la engleza daca cistigi pleci in america, deci la primul tur erau 2 partzi si eu crezusem ca trebuie de facut numa o parte si cand kolo aflu ca ambele, si deci n-am trecut in turu 2, ziua ceea am crezut ca e cea mai nefericita din viata mea, dupa aia o saptamana am stat la pat nu puteam s vb cu nime, ma simteam oribil, speram atit de mutl s kisitg, si deci prietena meaa trecut si turu 1 si 2 si acum merge in turu 3 si poate s kistige ca e foarte puternika, nu-i doresc rayl sunt foarte bucuroasa pentru ea, pentru ca merita sa cistige, dar mi-am amintit din nou de acea zi si m-am inkis in mine iarasi, innebunesc de cite ori imi amintes nu stiu cum s trec peste asta, e oribil(mi-am dorit atit de mult si acum sansa mea sa ruinat, par a fi egoista, da, simt ca numai reezist

Răspuns Câştigător
| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

Si eu am patit exaxt la fel la olimpiada la lb romana`pe judet`.
N.am trecut dar vor mai fi dati`.
Anul acesta voi merge iar si sper sa merg mai departe`.
Asa ca nu mai fi suparata ca o sa mai fie sanse`!

2 răspunsuri:
| bianka_5500 explică:

Anonim la komp niciodatanu scriu corecttonguesi ink ceva daca esti asa destept scrie cu î si nu cu i...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-ar fi sa incepi sa iti revii prin a invata sa scrii corect romaneste si pe urma engleza?