...Ma puteti ajuta? Daca aveti vreo idee sa o impartasitit cu mine ` orice idee e bine venita
...Ma puteti ajuta? Daca aveti vreo idee sa o impartasitit cu mine ` orice idee e bine venita  . Dau funda persoanei care vine cu cea mai buna idee!
. Dau funda persoanei care vine cu cea mai buna idee!					
					Ceea ce ai vrea tu cred că s-ar încadra în desenul satiric, altfel zis...caricatura. 
 Gîndește-te la ceva care ți se pare cam anapoda în arealul „Politică " și pune în desen. 
  Totul este ca să aibă și o poantă. Ca o glumă bună. 
  Desenul poate fi însoțit de cuvinte sau doar desenul să sugereze totul. 
   Ca o idee... 
 L a colț de stradă un „tuciuriu" ademenește lumea cu "Țigări, Țigări! 
  Apare un polițist...
  - Cum dai pachetul? 
  - Pentru matale gratis, dom șăf!
   Poanta constă în aceea că deși polițistul are obligația să ia atitudine și să-l amendeze sau să-l ducă la un post de poliție, el se pretează la hoția țiganului ca să ia și el un pachet mai ieftin. 
  De partea cealaltă, traficantul e dispus să piardă 10 lei dar să nu primească amendă, care este mult mai consistentă și, în același timp să fie lăsat în pace de polițist să-și vadă de comerțul său ilicit. 
   Vorba aia : „E și ei oameni!"
  Sau cîțiva pe la parlament, în timpul unei ședințe...
Unul citește un ziar, altul dezleagă rebusuri, altul doarme, o cucoană se aranjează în oglindă. 
  De la tribună, președintele anunță: Contribuția parlamentarului la bunul mers al legilor țării. 

Buna carolav ` cautama te rog pe id`ul acesta educhoo
Pentru ce să te caut? Eu sînt corolav ( de la corolă) și nu carolav. Ai probleme cu gramatica. Cautămă se scrie astfel: „caută-mă". Înainte de „educhoo" trebuia pusă o virgulă sau două puncte. Sănătate!
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă