| puffy15 a întrebat:

Eu sunt in clasa a 7-a si imi place mult de un baiat din clasa a 9-a,insa ceea ce urasc este ca are iubita. Nu i-am vazut niciodata impreuna,nici macar la petreceri,s-au cand ieseau cu skate-ul el si prietenii lui,ei isi luau si prietenele cu ei,insa cel de care imi place mie,nu. Adica, daca sunt indragostiti si se iubesc,nu ar trebui sa iasa,sa petreaca cat mai mult timp impreuna? Este urat daca voi incerca sa-i captez atentia,sa ma bag intre ei,sa il fac sa o paraseasca si poate intr-o zi sa fim impreuna, daca ma place si el?

2 răspunsuri:
| darnme a răspuns:

Eu zic ca daca nu iti este prietena tipa, nu e urat sa te bagi intre ei laughing Numai sa merite tipul...
Eu sunt fata in a 9-a si iti zic din ce am vazut de la colegii mei pe care i-am avut si acum in liceu, si 5-8, ca baietii mai mari sunt cu fetele mai mici de 5-8 in general doar ca sa le fu*a sau sa isi bata joc de ele. Nu vreau sa generalizez. Si nici sa te dezamagesc, e doar adevarul pe care l-am vazut. Acum, tu o sa decizi daca baiatul acesta e altfel.
Bafta!

| FilipSkate a răspuns:

laughing)) sincer esti clasa a 7-a, si eu sunt a 9-a si nu m-asi uita la o fetita de a 7-a nici batut laughing) sincer nu ai nici o sansa...