| Ioana6666 a întrebat:

Eu, sunt o tipa mai ciudata. Deseori sunt criticata si jignita. Nu mi se intampla asta pentru ca le fac rau oamenilor. Mi se intampla deoarece imi fac rau mie. Toti ma considera o nebuna deoarece am mers la psiholog, psihiatru, etc. Problema e ca, cu cat aud mai multa lume care ma critica, cu atat incep sa ii cred din ce in ce mai mult. Si asta nu ma ajuta deloc. Ba chiar ma baga mai adanc in suferinta! Cum pot sa fac sa nu ii mai iau in seama si sa fiu mai indiferentafata de tot? Nu mi se pare ok sa sufar din cauza rautatii lor. Help me!

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi dacă medicii nu te-au ajutat, cu ce crezi că te putem ajuta noi, o adunătură de necalificați, de obsedați și de alți ciudați care bântuim pe aici?!?

| danay72 a răspuns:

Ignora-i și nu asculta vorbele urâte. Pleaca și nu sta in compania lor. Dar, cel mai important, invata sa te iubesti si trateaza-te cu demnitate și respect. Continuă să mergi la psiholog și aplică sugestiile oferite. Apoi, in fiecare zi gândește pozitiv despre tine, gandeste-te la calitățile pe care le ai și concentrează-te asupra lor.O inima vesela înseninează fața. Vei reusi pentru ca alți au reușit și pentru că ești o puternică.

| aXy99 a răspuns:

Ignora-i. Nu este un lucru anormal sa mergi la psiholog/psihiatru happy

| mentholinks a răspuns:

Cine te critica?

| Ioana6666 explică (pentru mentholinks):

Ma critica toti. De la straini pana la parinti. Ba chiar mami a zis ca nu mai vrea sa auda de mine niciodata. Desi nu i-am facut nimic, ea m-a parasit si tot ea spune ca o ranesc.

| NameInUse a răspuns:

Am putea vorbi, poate te ajuta.
Mai intai... ce varsta ai? happy

| Adrian1555 a răspuns:

Buna, nu trebuie sa te iei dupa altii, mai ales cand te critica, doar incearca sa nu ii bagi in seama, si pe deasupra incearca sa iti faci niste prietene cu care sa te simti bine imp si dupa iti garantez ca nu o sa ti mai pese de ceilalti care te judeca fara sa stie cine esti cu adevarat