| Nathalie18 a întrebat:

In ziua de azi e greu cu increderea in persoane..vi se pare minciuna o forma de protectie ca sa zic asa? Ma refer in legatura cu anumite persoane care ar putea sa va faca rau daca ar stii adevarul..sau cum sa reactionez in situatia de fata? Le-am zis minciuni pentru ca ma luau la intrebari si nu puteam sa le zic adevarul din lipsa de incredere si de feelingul ala pe care il am si acela de a imi face rau pe diferite parti::traiesc mereu cu frica asta din cauza ca lumea e rea si te joaca pe la spate chiar daca iti sunr "prieteni"

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca iti sunt prietenii adevarati, nu te joaca pe la spate.
Aia care te joca, crezi tu ca iti sunt prieteni.
De unde atatea intrebari si explicatii? Doar nu esti la interogatoriu.
Daca vezi ca ai de-a face cu persoane de genu, rupe legatura cu ele.
Nu are rost sa pierzi timpul cu persoane de genu si nici sa te complici cu explicatii si ganduri negative.

| RAY a răspuns:

Fi fara griji ca nu esti singura care face asta,e ceva normal se numeste protectie individuala împotriva unor viitoare slăbiciuni de care alți vor profita,e ceva normal sa minti,poate cateodata ne mustreaza mintea ca am gresit dar e greu sa fi sincer intr o lume de ipocriti, falsi, mincinosi, perversi, barfitori

| WaterDrop a răspuns:

Nu trebuie sa stie nimeni adevarul in afara de tine si persoanele carora doresti tu le spui atunci cand te vei simti indeajuns de confortabil sa o faci.Cei speciali il vor putea intui fara sa aiba nevoie de intrebari, iar cei care intreaba, nu vor fi capabili sa il inteleaga si probabil il vor folosi ca forma de judecata sau santaj emotional.Deci, gura mica si joc de glezne happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul despre mine il stiu doar eu))deci nu, nu vad nimic rau in a le ascunde altora anumite lucruri sau a le spune minciuni.Tu decizi ce vrei sa le spui, ca sa zic asa))

| Raniaa a răspuns:

Tu cu tine, ai trecut prin multe. Din păcate sunt foarte multi oameni falsi în ziua de astăzi, de aceea trebuie să ai foarte mare grijă în cine ai încredere. Unii te întreabă ce ai pățit deoarece le pasă, alții, o fac doar din curiozitate. Nu esti obligat să dai raportul nimănui. Încearcă să nu mai minți, evită discuția, sau dacă te întreabă spune că nu esti pregătit să le împărtășești problema, ca nu vrei să vorbeşti despre aia, acum.

| Nathalie18 explică:

Va multumesc! Asa e, incerc sa ma protjez ca mi-au facut destul rau.