| Bubble13 a întrebat:

Ma simt atat de ciudat, parca lumea asta a luat-o razna.Peste tot vad numai persoane care profita de tine, care isi aduc aminte de tine doar cand au nevoie de ceva.Sa nu mai zic de baietii din ziua de azi care stau cu o fata doar pentru ca arata bine sau nu stiu ce alte prostii.Totul e o joaca,numai pun suflet intr-o relatie, totul mi se pare asa prostesc.Parca as face parte dintr- lume diferita fata de majoritatea adolescentilor de varsta mea.Imi vine greata cand vad tot felul e pittipoance cu tone de machiaj pe fata, un comportament dezgustator si cat mai sumar imbracate.Mi se pare total anormal.Si eu ma machiez,dar doar cat sa imi ascund unele imperfectiuni ale tenului,si eu ma aranjez si ma ingrijesc, dar nu ajung la extreme ca majoritatea fetelor din ziua de azi.Pot sa spun ca pana acum nu am gasit un baiat care sa imi fie prieten mai apropiat sa fie pe placul meu...sensibil,cu bun simt si cu un comportament placut.De ce toata lumea judeca dupa aparente, ignorand interiorul persoanei respective? De ce lumea s-a schimbat atat de mult si ce e de facut in privinta asta? Gasesc din ce in ce mai rar persoane care au aceleasi conceptii despre toate lucrurile astea.Pot spune ca ma sperie felul in care lumea a scapat de sub control.Voi ce parere aveti despre toate astea?

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Asa gandeam si eu.Vedeam si vad superficialitatea lumii.Ma revoltam atat de mult, deveneam rautacios si neplacut.Un om nu schimba lumea.
Nu avem ce face, decat sa ne amuzam.Nu trebuie sa ne complicam si mai mult viata.Si pitiponceala e trecatoare.Doar n-o sa ramana proaste toata viata.CA si perioada "emo".E doar un moft care trece.Pot spune ca sa fii emo nu mai e la moda.Eu sunt indragostit de perioada interbelica si mi-ar fi placut sa ma fi nascut atunci.Gandeste-te ca suntem in mijlocul unei schimbari si lumea e confuza si abuzeaza de ceea ce au. Oricum pitipoancele sunt urate si incearca sa iasa si ele in evidenta.Asa sunt ele, mai proaste. Ceea ce ai zis de aparente.Acum sincer, sa nu fim superficiali, sa fim realisti.Prima data vezi omul la exterior si mult mai tarziu afli ce suflet are.Intelegi? Sunt multi oameni dezghetati la minte.Trebuie doar sa ii gasesti. Daca lumea ar fi numai cu pitipoance si analfabeti ar trebui sa asteptam sfarsitul lumii.Baietii buni si sensibili sunt peste tot, dar nu ii vezi pentru ca ori nu ies deloc in evidenta in ochii tai, ori incearca sa fie "ca ceilalti". Copilarii. Daca nu vrei o lume a aparentelor incearca sa cauti si tu in sufletul oamenilor, nu te uita numai la faptul ca la exterior e pitipoanca.Habar nu ai ce confuze si prostute sunt.Dar sunt prietenoase si pot fi prietene devotate.

| Bubble13 explică (pentru ComatoseWine):

Wow! M-a impresionat raspunsul tau.Chiar esti o persoana de la care am ceva de invatat.Iti multumesc pentru sustinere.

| ComatoseWine a răspuns (pentru Bubble13):

Multumesc,pana la urma pentru asta e T.p.U.-sa invatam unii de la altii.Si aici sunt pesoane de tot felul, dar asta face persoanele speciale cu adevarat speciale. Unele persoane te fac sa apreciezi nu numai persoanele dragi, ci intreaga lume.Traim intr-o lume frumoasa, frumoasa intr-un mod ciudat, dar frumoasa.

9 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Pai adevarul este ca lumea s-a schimbat numai este aia de acum 10-20 sau mai stiu eu cat de ani acum ca tehnologia a avansat normal ca si lucrurile evolueaza nu e evident sau tehnologia avanseaza si lumea ramane asa sanchi s-o crezi tu ca ramane lumea asa prefera lucrurile noi nu vechi deoarece trec anii si e evident ca numai pot purta de exemplu aceeasi imbracaminte sau aceeasi incaltaminte nici aceeasi frizura moda se schimba ca asa este ea in progres nici domeniile muzica sport sau actorie numai sunt ce au fost inainte asta este totul se schimba baietii devin cocalari fetele devin pitipoance tarfe prostituate numai bune de export colo la prostitutie etc pai da ca videochat-ul se vinde cel mai bine ca painea calda in ziua de astazi

| aumih16 a răspuns:

Asa ca dupa cum spui tu tie iti trebuie oameni de varsta ta dar rar o sa gasesti chiar daca nu este imposibil des chiar

| aumih16 a răspuns:

Baietii cauta altceva la fete in ziua de astazi si aici ma refer la sani fund corpul cum il au acelasi lucru il fac si barbatii cu femeile numai are timp sexul masculin sa descopere celelalte lucruri la sexul feminin

| alex0110 a răspuns:

Consider ca ai absoluta dreptate. Nici mie nu imi plac aceste persoane care nu au inteligenta sa isi dea seama ce e cu adevarat important. Nu inteleg cum omenirea e asa de rea. Parca zici ca toti au venit din iad ca sa faca rau persoanelor inca normale. Dar toti trebuie sa se confrunte cu asta. Multi nu mai suporta si incep sa se comporte ca cei rai. Dar eu sunt de parere ca cei cu adevarat buni nu se lasa, ca nu se vor lasa corupti de ceilalti, asa cum incerc sa fac si eu.

| Burlacu006 a răspuns:

Ai dreptate in tot ce ai spus tu, eu ca baiat sincer nu vreau sa fiu cu o fata doar ca arata bine si alte chestii, tot ce conteaza la o fata sau chiar la un baiat este interiorul si cum gandestewinking auzi dar zi-mi de unde esti poate stau si eu in acelasi oras ca tine

| BlackCinnamon a răspuns:

Perfect adevarat. lumea s-a dus pe rapa, acum copii de varsta la care eu ma jucam cu mingea pe'afara si veneam seara cu picioarele murdare. au telefoane, au sapci intoarse si pierc'uri (daca asa s'or si scrie), am 17 ani, dar ma uit la restul si. tot asa, ma simt ca am 17 ani in alta lume, unde la 17 ani persoanele sunt cu totul altfel, restul vor sa se impuna, sa fie ei "tari" ca sa nu se mai ia lumea de ei, ca sa bage frica cica, in ceilalti, sa fie mai presus, dar mai presus cu adevarat sunt persoanele ca tine, care au bun simt, si un creierwinking. Pur si simplu nu te'ai incadrat in locul si printre persoanele potrivite happy, incearca sa socializezi cu cei ca tine ^^, tu te'ai bucura daca ai gasi o persoana de genul, daca acei "ei" unde o'r fi, sunt asa ca tine, adica NORMALI, sigur se vor bucura la randul lor, si o sa aveti de castigat ^^. mult noroc. sper ca o sa iti gasesti locul

| HeiTu a răspuns:

Adevarat!