| Luci88 a întrebat:

mi-am facut un cont pe http://www.blogger.com si as vrea sa fie usor de gasit, adica sa fie usor gasit de lume... ex un nume cv? sa il poti gasi si pe www.google.ro funda + vot va multumesc!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Pai nu dupa nume vei fi usor de gasit in prima pagina google! Dupa ceea ce scrii pe blog,daca este interesant pentru cititori te vor gasi ei pe tine! Numele este irelevant la un blog, iti pui ce nume vrei, de exemplu numele tau. Cine vrea sa te gaseasca tasteaza numele tau.Usor de gasit vei fi in momentul cand vei avea multe articole scrise despre lucruri interesante,despre noutati din viata reala.
Exemplu: daca vreau sa aflu o stire de ultima ora nu caut un site/blog anume cum ar fi protv, cancan, evenimentu (dupa nume) ci scriu despre zvonul pe care l-am auzit si anume cutarescu la batut pe vasile si implicit unul din site-urile de mai sus va fi in prima pagina din google! De ce? pentru ca scriu mult si bine sau prost...cum vrei sa-i zici. Deci ca sa fi in top trebuie sa scrii despre ce ''il doare '' pe cititor.
Succes!

Întrebări similare