Nu-l intereseaza dar face bine omu mai ales in perioada asta dura in care isi inneaca amarul.
Incearca sa il amuzi Sa il faci sa uite de probleme! Mai lasa-l ceva timp si dupa spune-i ce simti. Adica...la inceput ia-o ca o gluma si din astea
Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva dar.
Bună!
Hristos a înviat!
Conversaţiile pe chat şi tot ce se întâmplă online este, de multe ori ceva fals. Poate că băiatul ăsta simte ceva pentru tine, poate vrea doar să fiţi prieteni sau poate doar îi place că are cu cine vorbi. Nu ai de unde să ştii. Cum nu ai de unde să ştii dacă el mai vorbeşte aşa şi cu alte 6 fete.
Dacă sunteţi din acelaşi oraş de ce nu-i propui să ieşiţi să vă plimbaţi undeva? Sunt sigură că ar accepta dacă vă înţelegeţi aşa bine. Poţi să îi spui să mai cheme câţiva prieteni, ca să nu-l sperii (spun asta pentru că el probabil nu-şi doreşte o relaţie)
Abia atunci îl vei cunoaşte mai bine. Nu pe chat. Nu pe facebook. Nu pe mess.
Numai bine!
Nu am putea iesi la plimbare pentru ca mama nu ar fi de acord sa ma lase sa plec(nu suntem din accelasi oras) si mi-ar fi rusine sa-l invit si sa nu accepte
alta sugestie?
Nu am ştiut că sunteţi din oraşe diferite. Sfatul meu este să renuţi uşor. Nu mai vorbi cu el şi dacă nu te bagă în seamă, întreabă-te dacă merită eforturile. De ce să îţi faci speranţe şi apoi să ţi le distrugă? La un moment dat îţi vei da seama că mai bine te-ai uita după cineva din oraş. El doreşte doar să vorbească cu tine şi atât... Dacă tu afirmi că a suferit, sigur nu-şi doreşte o relaţie. Şi nu una la distanţă.
Dacă continui să vorbeşti cu el şi vă înţelegeţi bine, întreabă-l dacă chiar suferă şi din ce cauză. Poate ajungi să-i dai sfaturi.
Oricum, gândeşte-te că nu se poate întâmpla ceva serios în asta...
Doar părerea mea!
Pai nu suntem chiar din orase foarte diferite...ne despart cam 10 km sau poate mai putin
Poate te vede ca o prietena.
De ce sa nu spui ce simti pentru el? De ce sa nu faci ce iti spune inima. Atunci poti vedea daca ramai cu el sau sa il uiti.
Succes.
L-am intrebat dupa cine sufera...mai intai s-a prefacut ca nu intelege ce i-am zis si apoi a zis ca dupa nimeni.
Asta ce inseamna?
Daca ar simti ceva pentru tine te'ar baga si el in seama, degeaba il bagi numai tu in seama daca el nu te baga, poate el vorbeste cu tine din respect si bun simt cu tine cand il bagi in seama
Dar daca m-a etichetat in poza? Asta nu inseamna ceva?
Te'a etichetat poate ca sa iti faca tie inima buna, eu zic sa.i spui ceea ce simti pentru el, si vei vedea cu adevarat daca simte intr-adevar si el ceva pentru tine sau nu.
Nu e mai bine sa il intreb dupa cine sufera si sa incerc sa-l consolez?
Pai trebuie sa iti mearga si tie mintea unpic si sa stii cum sa-l iei,, ii spui si asta si dupa ii spui ca ai vrea sa'i zici ceva doar ca iti este unpic teama dar sa-ti iei inima in dinti i sa'i spui, mai bine sa iti para rau ca ai incercat decat sa-ti para rau ca nu ai incercat. multa bafta:*
Cum as putea sa procedez?
Cati ani ai?
Avand in vedere ca vorbiti pe chat iti este mai usor sa-ti exprimi sentimentele fata de el.
15 si el la fel
Multi inainte, da'mi fb-ul sa vb acolo.
Da-mi messul tau mai bine
Nuprea stau pe mess. ia fb-ul meu Claudiu sandulache
Oricum da-mi si messu poate te prind odata online
Justme_claudyu_4ever92
Acum esti online?
Parerea mea ar fi dupa cum a spus si DollyAndre sa nu il mai bagi tu in seama un timp ci trateaza-l cu indiferenta si sunt sigur ca iti va fi greu dar macar incearca si parerea mea e ca va da roade. Bafta
Dar daca dupa aia chiar nu o sa mai vorbeasca cu mine?
Nu il mai baga tu in seama. Fi indiferenta. Crede-ma indiferenta doare cel mai tare. Din cate ai spus tu tot bagandu-l in seama ii dai satisfactie. dar daca il lasi o vreme si il ignori o sa ii lipsesti. Asa ca ignora-l :*