| Anda_5861 a întrebat:

scuzati categoria nu stiam unde sa postez..Am nevoie de niste statusuri nici nu stiu cum sa expliclaughingcred ca toti cunoasteti sentimenul acela cand ai trecut printr'o perioasa grea si nu mai ai chef de viata si crezi ca singura modalitate si pentru tine si pentru alte persoane ar fi sa mori, deci statusuri de genu vreau am unele momente cand ma simt asa..raspunsul folositor fundalove struck..Multumesc

2 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Toti trecem prin asemenea momente si ne afecteaza in functie de momentul in care apar.Atunci intervine capacitatea de autoconservare, de autoprotectie, care la majoritatea oamenilor functioneaza subconstient.nu trebuie sa te concentrezi asupra modului de a iesi din joc, ci asupra modului de revenire la normalitate.Trebuie sa cauti motivele pentru care trebuie sa ramai pe linia de plutire.Intotdeauna exista un motiv pentru care sa te ridici din pat dimineata.Iar viata e o insiruire de evenimente de tipuri diferite, iar suma acestora, in functie de modul in care le analizam si le depasim, formeaza personalitatea noastra.