anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu >ceva:". Nu stiu cum sa ma imbrac in prima zi de scoala si cum sa imi fac parul.Nu vreau sa ma duc ca si cum ar fi o zi obisnuita de scoala... vreau sa arat diferit. Vreau sa mentionez faptul ca nu sunt genul sa poarte camasi albe inchise pana la gat asa cum si.ar dori prea mult adorata mea diriginta.Si sunt destul de deschisa in legatura cu fustele cu talie inalta big grin Si cum ziceam daca puteti si un link pentru par ar fi ideallove struck P. S am parul lung si trec a 7. a Scuze de catg dar e cea mai vizitata:* Funda!:* Si vot la >ceilalti:"

4 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Eu ma imbrac asa:
- un tricou foarte crazy, colorat, cu pietricele etc.
- o geaca de-aia scurta
- blugi cu turul lasat
- balerini

Tu te poti imbraca asa [ sau la fel ca mine ]:

- cu un tricou/bluza mai lunga, de aia peste fund
- colanti sau niste blugi care stau foarte stramti pe tine
- balerini

Sau, daca scoala nu prea te lasa cu haine de-astea extravagante, te poti imbraca cu:

- o camasa alba, frumoasa, nu neaparat simpla
-cu o vestuta de aia de blugi, care sa se asorteze cu blugii
- botine, sau balerini

Te poti coafa asa:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Numai note bune :*

| Catcherintherye a răspuns:

Si eu sunt in cautare de asa ceva incearca o rochie colorata mai crazy si balerini/tenisi parul poate fi drept/cret/prins cu o clama

| YangYin a răspuns:

Eu cred ca totusi in prima zi de scoala ar trebui sa te imbraci cum ai mentionat tu mai sus. Nici eu nu sunt adepta camasilor, dar totusi in prima zi de scoala vor fi si directorul sau directoarea si cei care iti vor fi profesori urmatorii ani. Desi, cred ca ar merge o fusta cu talie inalta si o camasa colorata daca spui ca nu iti place alba. Si cat despre par, cum e parul tau? Ce nuanta e?

| livefast a răspuns:

Hmm...e blond super-inchis:*