Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totu va fi bine, Daca as fi copil as lua o jucarie si m-ar inveseli, Daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, Dar nu sunt acum totu ma streseaza, as da orice sa fiu macar acum putin copil…
Ajungi in vremea in care iti dai seama cat timp ai pierdut ca nu ai trait viata la momentul potrivit.
Ai da 1000 de stele de pe cer, sa poti zburda din nou, copile, ca un cerb.
Cand mana tare ti-o loveai, Cand noaptea singur tu cantai, cand mama iti dadea dulceata, si cand vedeai soarele-n ceata, cand te jucai cu alti flacai, impreuna si fratii tai, acum cu jale va amintiti, ca timpul a trecut subit.
Am lumea mea plina de culori, cu fluturi care zboara-usor, cu soare vesnic statator, cu miresme imbatatoare, si plina de caprioare. Lumea asta. Cine-o stie? E am mea copilarie.
Plang acum ca vreau sa fiu mare. Dar o sa ma doara tare, ca lmea nu va ma fii, ca atunci cand eram copil.
Dimineata ma trezesc, si soarele il zaresc, asta este poezia, asta e copilaria.
Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta. (Marcel Achard)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. (G. J. G. Marquez)
Pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata pe care nimeni nu ti-l poate da inapoi.(Anonim)
De la sublim la ridicol nu este decat un pas (Napoleon)
Femeia e o fiint? slaba, victima a fiziologiei ei, orientabila dup? barbat, care trebuie s-o ocroteasca si sa-i împrumute personalitatea lui. George Calinescu (Enigma Otiliei)
Deoarece ai ochii deschisi crezi ca vezi? (Gothe)
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita cum ii cheama. – John F. Kennedy
Sexul si golful sunt cele doua lucruri de care te poti bucura, chiar daca nu te pricepi la ele. (Kevin Costner)
Casnicia este o poveste de dragoste în care eroina moare în primul capitol. – Cecilia Egan7. Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger. ( Victor Hugo )
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut" (Lucian Blaga)
Intamplator, oricine poate iubi. ( F. M. Dostoievski )
Fericirea depinde de noi. (Aristotel)
Componentele fundamentale ale fericirii sunt: sa faci ceva, sa iubesti pe cineva si sa speri la ceva. (Allan K. Chalmers)
Fii fericit cat traiesti pentru ca mort o sa fii mult timp. (Proverb scotian)
Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. (William Shakespeare)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard)
Nu am dat gres. Pur si simplu am descoperit 10, 000 de idei care nu functioneaza. (Thomas Eddison)
Moartea e o ipoteza pina in momentul cind omul se pomeneste in bratele ei, fara nici o speranta de intoarcere. (Liviu Rebreanu)
Experienţa este cel mai dur profesor, pentru că întâi îţi dă testul şi apoi îţi spune care era lecţia.
Experienţa este acel lucru minunat care ne permite să recunoaştem o greşeală atunci când o repetăm.
Proverbul este o propozitie scurta invatata dintr-o lunga experienta.
Experienţa este numele pe care îl dau toţi greşelilor pe care le fac.
Suferinta este singura experienta peste care nu trece niciun suflet uman.
Caracterul nu poate fi creat in liniste. Doar prin experienta incercarii si a suferintei sufletul poate fi intarit, ambitia sa fie inspirata si succesul atins.
Experienţa este ceea ce obţii atunci când nu obţii ceea ce vrei.
Experienţa este doar amintirea căilor bătute până atunci în mintea unui călător care merge mereu înainte, într-un ţinut necunoscut.
Experienţă. Judecata care ne permite să recunoaştem ca pe o veche şi nedorită cunoştinţă prostia pe care tocmai am îmbrăţişat-o.
Experienţa nu este ceea ce ţi se întâmplă; este ceea ce faci cu ce ţi se întâmplă.
Ma dau cu sania in congelator DND!
Ma scarpin la oo nu ma deranja ca poate ma sperii si le sparg!
Caut asasin platit cu tarife modice!
Ma plimb cu compu pe strada
Vand cavou din sticla, cu 2 termopane si usa metalica blindata.Astept oferte.Rog seriozitate.Nr 8989989
Opinia mea nu conteaza…asa ca nu mi-o bag
Sunt aici, nu am cu ce imi ocupa timpul, dar vreau sa par important scriind DND sau BUSY
Dati un beep daca nu vreti mare lucru.doar sa ma salutati, 2 beepuri daca poate vreti ceva, 3 beepuri daca chiar vreti ceva, 4 beepuri daca intr-adevar vreti ceva, 5 beepuri daca sunteti absolut siguri ca vreti ceva, 6 beepuri si mi se termina bateria, ca dorm ca porcu si nu aud telefonul.Muhahaha
Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea
Sper ca te-am ajutat:*
Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html