| lucy96rcl a întrebat:

vreau si eu nuste status pentru o fata care imi place de ea. ceva de geu"esti o dulceata de fata, de cand te-am cunoscut mi-am dorit sa te tin de mana si sa te sarut"...multumesc...cel mai frumos funda :X

2 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Rămâi la plăcut. Dacă vorbești precum scrii o să pui statusuri penibile toată viața, oricum nu te bagă nimeni în seamă.

| ceaiuldetei a răspuns:

Vai, băiatule : )

Cel mai frumos status, e ăla pe care îl născocești tu. Folosește-ți imaginația și lasă aburelile de doi lei. Tu chiar crezi că mai țin prostiile alea la status? Știi ce aș spune eu?

Dacă tu o cunoști bine pe fetișcana respectivă, aș spune să îi scrii o scrisorică, în care să îi trimiți o poezioară frumoasă. Ai putea să încerci să răsfoiești puțin poemele eminesciene. Mihai Eminescu are multe poezii frumoase. S-ar putea să îți placă vreo două.

Alegi un poem frumos, îl scrii FRUMOS la mână și când te întâlnești cu ea, îi dai pliculețul. Nu ar trebui să fie așa greu. Dar dacă tu ești un leneș care vrea mură în gură, s-ar putea să primești niște statusuri foarte cretine pe aici : ) și s-ar putea să crezi că ele, de fapt, sunt foarte inteligente. Și nu e întotdeauna așa. Dacă vrei să fii original, fii tu însuți și folosește-ți imaginația. Nu îți trebuie mai mult.

Încearcă și vezi ce iese. Rău nu are ce să fie. Poate doar să aibă alte gusturi. Dar viața e făcută din încercări. Succes. : )

Întrebări similare