Am fost proasta si-am gresit acum ma pis pe toti prietenii care m`au folosit :p
prin multe sute d perversi. imi fac tp sa vad cum toti ma sapa p la spate
Imi refac viata pentru ca am aruncat gunoaiele din viata mea.
Esti tare in clanta doar cand e de fata multa lume cand esti doar tu cu mine spui ca au fost glume mai amuzant e ca ai rostit si nume acu te scuzi ca tarfele cu fel de fel de nume![]()
Nu sunt deloc modesta si ma pis pa tine.Nu ma cunosti, deci nu vorbi da mine.Nu poti sa ma suportzi? Asta`i doar treaba tha! Da chiar si-asea mai da`te`n poola meah
Distrusii spun ca`o ard in figuri.eu rad cu 4 guri. urasc omul prost cum urasc mankrea d`post platitzi alta fata sa va zambeask contra cost![]()
N`am nevoie d educatie corecta, sfaturi sau tinuta decenta.Criticile sau barfele spuse d vre`un ratat Pentru Mine`s D ***![]()
:X cand lumea imi zice ca am cate un defect, zambesc discret si intreb: u chiar te crezi perfect?
"N`o sa auzi vreodata vorbe rele spuse in fata.toti se dau pretenii cu tine.dar nu`tzy vrea nici unu bine
"
"In viata trebuie s fi sigur p tine.s nu ai incredere in nimeni ca si cei mai buni prieteni s-ar putea s t dezamageask.gandeste`te si fi sigur p puterile tale nu a altora![]()
"am auzit ca lumea vorbeste cam mult.n`am timp sa stau sa ii ascult.n`am timp de vorbe`n vant si bineinteles n`am timp de niciun gen de tarfe."
Respectul e ceea ce primesti pentru ce faci si o faci bine. Tu ma barfesti destul, deci din respect ma pis pe tine."
"? Sa Taci Cand Vorbesc eu! Nu` mi Place Sa Mintzi Cand Mint Si eu! Nu`mi Spune PA! E Replica Meah!:X?"
Ma super pis pe tine`. K n`ai fost acolo cand am avut nevoie de tine
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
Nu am nevoie de prieteni falsi. Detest sa tin langa mine numai oameni lasi! ![]()
Inca am suflet de copil care refuza sa creasca. Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta!